Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure Cloud Architects

RekryilmoitusVahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate Oy: Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme Azure Cloud- arkkitehtejä Helsinkiin. Azure Cloud- arkkitehtinä vastaat pilviratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä Telia Cygaten muiden yksiköiden kanssa. Asiakastyön lisäksi olet avainroolissa kehittämässä nykyisiä ja tulevia palveluitamme julkiseen pilveen, unohtamatta yksityis- ja hybridipilvi-ympäristöjä. Olet myös osaltasi vastaamassa haastavista transitio- ja migraatioprojekteista, joissa pääset hyödyntämään laaja-alaista kokemustasi mm. Microsoft infran osalta.

Tarjoamme sinulle

Telia Cygate on kasvun paikka ? kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme työsuhde-etuja ja modernit työn tekemisen tavat. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme.

Osaamisesi ja kokemuksesi

Sinulla on positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot. Teknisesti olet taitava ja can do -asenteella tartut koviinkiin haasteisiin. Hektisessä arjessa toimit luontevasti ja paineesta saat virtaa hoitaa homman maaliin. Kehität osaamistasi aktiivisesti, omaksut uudet asiat nopeasti ja seuraat alan kehitystä myös vapaa-ajallasi. Taustaltasi olet esimerkiksi Microsoft infra- arkkitehti tai -asiantuntija. Vaikka arvostamme alan sertifiointeja ja koulutusta, niin yli kaiken menee osaaminen, kokemus ja näytöt mielellään useammankin seuraavan asian parista:

 • Microsoft Azure IaaS & PaaS
 • Automaatio esim. Terraform, Chef, Puppet, Ansible
 • Azure monitorointi- ja hallintaratkaisut
 • REST API
 • Tietoliikenne ja tietoturva
 • IAM -ratkaisut
 • Windows Server, Active Directory/Directory Services, Azure AD, Azure AD Connect, PKI, PowerShell
 • Microsoft O365
 • Virtualisointi; Vmware & Hyper-v
 • Microsoft Azure Stack
 • Linux

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Ville Eestilä, puhelimitse 09 6138 9227 tai sähköpostise ville.eestila@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme (www.telia.fi/career) kautta mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 2.6.2019. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Pinterest
Telia logo

Tietoja

Hakuaika: 17.4.2019 - 2.6.2019
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.telia.fi/telia-yrityksena/ura-telialla

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Telia kotisivut

Telia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä