Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure-arkkitehti

post_image

RekryilmoitusAzurea, integraatioita ja vaikutusvaltaa! Haluatko pistää likoon kaiken osaamisesi ja tulla rakentamaan kanssamme uutta liiketoimintaa Azuren ympärille? Meillä on paikka avoinna juuri sinulle. Kaupan päälle tulee mahtava tiimi, mutkaton kulttuuri ja takuu uuden oppimisesta.

Tässä roolissa pääset yhdistämään lempiteknologiasi integraatioiden rakentamiseen ja vaikuttamaan vahvasti siihen, millaiseksi oma työsi ja firman tulevaisuus kehittyy. Täydennät osaamistamme vahvalla ammattitaidollasi ja pääset syventämään omaa asiantuntemustasi sekä siivittämään yrityksen kasvua. 

Meillä on monenlaisia asiakkaita eri aloilta ja asiakkaillamme monipuolisia ongelmia ratkottavaksi, joten tylsää ei pääse tulemaan. Vaihtelevuus ja uuden oppiminen ovatkin tämän pestin parhaita puolia. Omaa rooliasi ja urapolkuasi saat kehittää juuri siihen suuntaan kuin itse haluat!

IT-talona olemme keskittyneet erityisesti API- ja integraatioratkaisuihin, prosessiautomaatioon sekä sovellusten ohjelmistokehitykseen. Meidät palkittiin viime vuonna Suomen parhaana työpaikkana, ja pidämme huolta hyvästä yhteishengestä ja kulttuurista. Joukossamme ei ole yksinäisiä susia, vaan työskentelemme aina tiimeissä. Hyvästä meiningistä kertovat myös erinomaiset henkilöstökyselyjen tulokset sekä töissä syntyvät ystävyyssuhteet. Porukasta löytyy niin osa-aikaista perunanviljelijää kuin ruuhkavuosien mukana sinkoilevia vanhempia – työ kyllä joustaa.

Miltä työpäiväsi Alfamella näyttää?

Roolissasi sovittelet päähäsi niin ratkaisukonsultin, integraatioarkkitehdin kuin koodarinkin hattua. Sparraat tuotantotiimejä, asiakasvastaavia ja teknologiaheimoja, ja annat asiantuntemustasi tuotteistamiseen ja markkinoinnin käyttöön. Tuet asiakkuuksien hankkimista ratkaisukonsultin roolissa yhdessä myyjien kanssa. 

Pääset kehittämään Azure-osaamistamme innostuneiden kollegojen kanssa, luomaan uutta bisnestä ja täydentämään tarjoomaamme vahvalla pohjalla olevassa yrityksessä. Sinulla onkin draivia liiketoiminnan kehittämiseen ja sisäinen palo auttaa niin kollegoita kuin asiakkaita. 

Koodaushommat sujuvat parhaiten tarkoituksenmukaisten teknologioiden ja ketterien menetelmien (Scrum, DevOps, SAFe) avulla. Uskomme tiimityön voimaan ja itseohjautuvaan kokeilukulttuuriin. Hyvät työtapoihin tai kulttuuriin liittyvät kehitysehdotukset laitamme heti testauksen jälkeen käytäntöön.

Kriittinen osaamisesi, jotta hommat sujuvat mukavasti:

  • Sinulla on jo kokemusta Azure Integration Services -palveluista (Functions, Logic Apps, Data Factory, Service Bus, Event Grid, API Management)
  • Koodaustaitojesi kivijalka löytyy .NET- tai Java-teknologioista
  • Sinulla on kokemusta integraatioiden määrittelystä ja suunnittelusta sekä halua kasvaa arkkitehdin rooliin, jos et jo sellainen ole
  • Ymmärrät bisneslogiikkaa ja olet kiinnostunut tukemaan myyntiä ja yrityksen kasvua asiantuntemuksellasi
  • Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • Takataskustasi löytyy korkeakoulututkinto ja roppakaupalla oppimiskykyä

annemari

Sopisiko Alfame sinulle ja sinä Alfamelle?

Me alfamelaiset olemme arkijärkistä, rentoa ja rempseääkin sakkia. Tällä hetkellä meitä on noin 80 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa. Paikkariippumaton työ oli meille arkipäivää jo aikana ennen koronaa, ja olemme panostaneet toimivaan etätyökulttuuriin.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Alfamen arvot: hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Jotta voit viihtyä porukassamme, on tärkeää, että sinäkin tunnet ne omaksesi.

Meillä tuppaavat viihtymään sellaiset ihmiset, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan. Pidämme jatkuvaa oppimista niin tärkeänä, että palkitsemme siitä: kun vaikkapa luet kirjoja tai suoritat sertifikaatteja, koulutusbonus ropsahtaa tilillesi. 

Mittaamme henkilöstön viihtyvyyttä ja asiakasprojekteissa onnistumista säännöllisesti. Olemme melko kunnianhimoista sakkia, ja 100 % asiakastyytyväisyystakuu on meillä myös sinun vastuullasi. Emme lannistu haasteiden edessä, vaan viemme asiat maaliin yhdessä laadusta tinkimättä. Sparrauskulttuurimme ei jätä ketään yksin. 

Innostamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään, jotta voimme yhdessä rakentaa mielekästä elämää. Haluatko olla mukana?

 

Hakuohjeet

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta – keskustellaan siitä yhdessä osaamiseesi ja tulevaan rooliisi peilaten.

Esittäydy meille cv:n kera verkkosivujen lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 21.3.2021. Käymme hakemuksia läpi ja järjestämme tapaamisia jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Pinterest
Alfame logo

Tietoja

Hakuaika: 23.2.2021 - 21.3.2021
Sijainti: Helsinki, Kokkola, Rovaniemi, Tampere
Linkki: https://www.alfame.com/ura/azure-arkkitehti-02-2021
Yhteydenotto: ura@alfame.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Alfame kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät

Teknologia

Azure

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä