logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

AWS Security Engineer

post_image

RekryilmoitusWANT TO BE MORE? 

Nautitko pilvipalveluiden rakentamisesta ja tuottamisesta sekä ohjelmistoalan kehityksestä? Niin mekin! Tule siis meille koodikkaasen paikkaan AWS:n tietoturvallisen käytön asiantuntijaksi! Kaikkiaan meitä morelaisia - asiastaan innostuneita ohjelmistoalan osaajia - on jo yli 200, emmekä malta odottaa saavamme uusia kavereita joukkoomme. 

MONIPUOLISTA TYÖTÄ PILVIPALVELUIDEN TOTEUTUKSESSA 

Työlläsi autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa ja Etteplan MOREa kehittymään entistä paremmaksi ohjelmistokumppaniksi ja työpaikaksi. Asiakkaillemme tehtävissä projekteissa pääset käyttämään vankkaa asiantuntemustasi erityisesti AWS:n palveluiden tietoturvallisessa käyttöönotossa ja hyödyntämisessä. Koska vaihtelu virkistää ja monipuolisuus on valttia, projektimme eivät rajoitu tiettyyn toimialaan: asiakkaamme toimivat mm. kaupan, logistiikan ja ICT:n alalla sekä teollisuudessa. Jos jokin toimialoista on sinulle entuudestaan tuttu, hienoa! Ketteränä toimijana ja nopeina oppijoina emme kaihda myöskään uusia aluevaltauksia. 

Hommia teet yhdessä kokeneen ja osaavan projektitiimin kanssa ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Projekteissamme on tavallisimmin 3-10 tiimiläistä, ja ne kestävät muutamista kuukausista pariin vuoteen. Projekteissa on mahdollista roolittautua omien vahvuuksien mukaan, ja kuuntelemme työntekijöidemme toiveita. Pystyt siis myös itse vaikuttamaan työhösi.

MITÄ ODOTAMME SINULTA? 

Etsimällämme AWS-asiantuntijalla tulee olla kokemusta tietoturvallisten ratkaisujen suunnittelusta, hallinnasta ja toimeenpanosta sekä AWS:ssä pyörivien toimintojen ja prosessien turvaamisesta. Hän tuntee AWS:n tarjoamat liikenteen ja datan salausmenetelmät ja osaa vastata niillä standardien ja määräysten vaatimuksiin. Edellytämme myös ymmärrystä tietoturvauhkista ja niiden hallinnasta. Asiantuntijamme osaa myös arvioida, milloin tilanne vaatii korkean luokan ja kovan hintalapun ratkaisuja, ja milloin puolestaan pärjätään kustannuksiltaan optimoiduilla, matalamman tietoturvatason ratkaisuilla. 

Jos kaikki edellä mainittu ei ole sinulla vielä täydellisesti hallussa, ei se mitään: tekemällä oppii, kysyvä ei tieltä eksy, harjoitus tekee mestarin ja niin edelleen. Kaikki kokemus pilvipalveluiden rakentamisesta ja tuottamisesta on eduksi projekteissamme työskennellessä. Lisäksi meille on tärkeää ja arvokasta palava into kehittää omaa osaamista ja taito omaksua uusia asioita joskus pikaisellakin aikataululla. Kannustamme AWS-sertifikaattien suorittamiseen: opiskeluun voi käyttää työaikaa ja MORE maksaa koulutus- ja sertifikaattikulut sekä palkitsee suoritetusta sertistä erillisellä bonuksella.

Teknisten taitojen lisäksi toivomme sinulta löytyvän kykyä ja halua työskennellä osana tiimiä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet siis vahva tiimipeluri, joka tulee tietokoneen lisäksi sujuvasti toimeen myös työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Autat mielelläsi työkaveria mäessä tarjoamalla apuasi ja jakamalla osaamistasi. Olet oma-aloitteinen ja tartut hommiin ripeästi, ja tiimissä työskentelyn lisäksi paiskit tarvittaessa hommia myös itsenäisesti ja itseohjautuvasti. Laadukas työn jälki on sinulle tärkeää.

MIKSI MORE? 

Me Etteplan MORElla arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme - olemme samassa veneessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta. Hyvinvoinnistasi huolehdimme kattavien henkilöstöetujen avulla. 

Työn vastapainoksi järjestämme yhteisiä vapaa-ajan tapahtumia. Tuemme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka". 

Etteplan MORElla viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat, ja suhtaudumme erilaisiin elämäntilanteisiin joustavasti. Olemme perhemyönteinen työpaikka ja rohkaisemme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Kannustamme opiskelijoita suorittamaan opintonsa loppuun tukemalla sitä esim. joustavin työaikajärjestelyin. Meillä voit työskennellä eri puolilla Suomea toimistoillamme Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä tai Kuopiossa. Liukuva työaika ja joustavat etätyöskentelymahdollisuutemme ovat saaneet työntekijöiltämme paljon kiitosta.

 

Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta. 

TERVETULOA ETTEPLAN MOREEN! 

Täytä hakemus jo tänään tai viimeistään viimeisenä hakupäivänä sivun oikeassa reunassa olevasta linkistä. Liitä mukaan myös CV:si palkkatoiveineen. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan loppua! Lisätietoja tehtävästä ja Etteplan MOREsta työnantajana voit kysellä rekrytoijiltamme Seijalta ja Helenalta.

Pinterest
Etteplan MORE

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere
Linkki: https://www.etteplanmore.com/meille-toihin
Yhteydenotto: seija.suoniemi@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE kotisivut

Tagit

Omat tagit

AWS Cloud Architecture
Amazon AWS
AWS
AWS IoT

Erikoisosaaminen

IoT
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

IT
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Valmistava teollisuus

Teknologia

Amazon Web Services

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan MORE kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku