logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

AWS-arkkitehti

post_image

RekryilmoitusEtsimme timanttiseen joukkoomme briljanttia AWS-ARKKITEHTIA!

Meille se tarkoittaa alla olevia asioita:

  • Tunnet AWS:n Virtual Private Cloud -konseptin ja pääsynhallinnan.
  • Hanskaat Elastic Cloud Computing -konseptin ja osaat soveltaa sitä kustannustehokkaiden, skaalautuvien ja vikasietoisten palveluiden rakentamiseen.
  • Tiedät, milloin valita tietokannaksi RDS:n, DynamoDB:n tai Redshiftin.
  • Tiedät mitä ovat esimerkiksi Lambda, API Gateway, SQS, SNS, ECR, ECS tai Elastic Beanstalk.
  • Tunnet AWS:n hinnoittelun ja osaat soveltaa hinnoittelua palveluiden kustannusten arviointiin.

Edellä mainittujen teknisten edellytysten ja kokemuksen lisäksi olet tottunut työskentelemään yhdessä myynnin kanssa ja uit asiakkaiden vesissä kuin barrakuda. Nautit siitä, kun pääset ideoimaan ratkaisuja, joista asiakkaamme eivät ole edes haaveilleet. Osaat ja uskallat ehdottaa perusteltuja, vaihtoehtoisia ratkaisuja ja vakuuttaa asiakkaan ammattitaitoasi ja kokemustasi hyödyntäen. 

Teet mielelläsi töitä yhdessä tiimikavereiden kanssa, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Kannat oman vastuusi ja autat työkaveria mäessä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

MORE REASONS TO WAKE UP ON MONDAYS

Etteplan MOREssa me arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme. Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta.

Hyvinvoinnistasi huolehdimme erilaisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme tasaisin väliajoin yhteisiä tapahtumia. Tuemme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka".

Etteplan MOREssa viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat ja suhtaudumme joustavasti ihmisten erilaisiin elämäntilanteisiin. Olemme perhemyönteinen työpaikka ja kannustamme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Meillä voit työskennellä eri puolilla Suomea toimistoillamme Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä tai Kuopiossa. Liukuva työaika on saanut työntekijöiltämme paljon kiitosta, ja useat morelaiset hyödyntävät etätyömahdollisuutta.

Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta.

 

TERVETULOA ETTEPLAN MOREEN

Hae jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme. Liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä ja Etteplan MOREsta työnantajana voit kysellä rekrytoijaltamme Seijalta.

Pinterest
Etteplan MORE

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE:n kotisivut

Tagit

Omat tagit

DynamoDB
Lambda
API Gateway
SQS
SNS
ECR
ECS
Elastic Beanstalk
RDS
Redshift
Elastic Cloud Computing
AWS Virtual Private Cloud

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Teknologia

Amazon Web Services

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry Etteplan MORE kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku