Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Avoin hakemus analytiikan, AI:n ja datalla johtamisen tehtäviin

post_image
Rekryilmoitus

Meitä on yli 150 hengen timantinkova analytiikka, AI ja datalla johtamisen yhteisö ja haluamme sinut mukaan porukkaan Helsinkiin, Tampereelle, Ouluun, Turkuun ja Lahteen! Olemme myös avanneet viime vuonna toimistot Tukholmaan ja Tallinnaan, joten tarjoamme myös kansainvälisiä mahdollisuuksia.

EUROOPAN KOVIN ANALYTIIKKA, AI JA DATALLA JOHTAMISEN JENGI

Meillä on osaava ja kovista tekijöistä muodustuva analytiikkayhteisö, jossa työskentelee osaajia mitä erilaisimmissa tehtävissä analytiikan, AI:n ja datalla johtamisen parissa. Tietovarastointi- ja mallinnus, koneoppiminen, informaationhallinta, integrointi, raportointi, analysointi, visualisointi, talouden ja liiketoiminnan suunnitteluratkaisut, big data, master data ja konsultointi sekä projektipäällikkyys mahtuvat kaikki saman katon alle. Yhteistä tälle jengille on kuitenkin kiinnostus sekä uteliaisuus erilaista dataa ja liiketoimintaa kohtaan.

Tekinen osaaminen vaihtelee myös paljon roolista riippuen ja meillä tekijät ovat teknisesti niin nohevia, että pystytvät toteuttamaan itse suunnittelemansa ratkaisut. Teknologiakirjo vaihtelee vakiintuneista teknologioista uusiimpiin (esimerkiksi R, Python, Java, Clojure, Scala, SQL, Jedox, Tableau, Birst, IBM, Informatica, Snowflake, AWS, Azure ja Google Cloud). Toteutamme laajoja ja monipuolisia projekteja pitkäaikaisessa yhteistyössä Suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Yhtälailla teemme nopeita ja ketteriä kokeiluja, joissa testaamme uusia konsepteja ja teknologioita. Riippuu myös paljon itsestäsi ja omasta intohimostasi millaiseen tonttiin lopulta meillä astut. Tärkeintä meille on solitalainen asenne, oppimiskyky ja aito kiinnostus analytiikkaa, dataa ja liiketoimintaa kohtaan.

Tutustu analytiikka, AI- ja datalla johtamisen asiantuntijoiden ajatuksiin teknologioista ja teknologian vierestä blogeistamme.

ANALYTIIKKA, AI JA DATALLA JOHTAMISEN PROJEKTEJAMME

Tässä muutamia esimerkkejä toteuttamistamme projekteistamme:

  • Tsekkaa Amer Sportsille rakentamamme ainutlaatuinen data-alusta, jossa suunniteltiin ja toteutettiin asiakas- ja myyntidataa yhdistävä alusta. Teknologioina käytettiin Microsoft PowerBI ja Azure-pilviteknologioita. Lopputuloksena data-alustan tuottamien ennusteiden avulla tuotanto ja logistiikkaketju pystytään optimoida vastaamaan kysyntää noin 90 % tarkkuudella, mikä tuo vuositasolla jopa kymmenien miljoonien eurojen hyödyt materiaalisäästöissä.
  • Rakensimme huippuluokan tekoälyn Data Science –lähtöisesti avoimella lähdekoodilla pilvessä, joka ennustaa ja ennakoi asiakkaan tarpeet. Unelmien data-alustan avulla päästiin eroon irrallisista datasiiloista ja analytiikkaprojekteista. Data-alustan avulla siirryttiin yhteen yhtenäiseen data-alustaan. Unelmien data-alusta voitti Grand One 2017 -kilpailussa Paras datan käyttö -kategorian.
  • Teimme Big Data ja analytiikka -ratkaisun, joka kerää, käsittelee ja analysoi eri verkkopalveluissa miljoonien kävijöiden synnyttämää dataa yhtenäisellä tavalla tuoden sen reaaliaikaisesti saataville. Tämän projektin avulla tietomassasta voidaan ny jalostaa oikeaa polttoainetta palveluiden kehittämiseen ja liiketoiminnan tueksi.
  • Toteutimme taloussuunnittelun ja -raportoinnin järjestelmän, joka yhtenäisti kansainvälisen yrityksen toimintatapoja, paransi liiketoiminnan ennustettavuutta ja vähensi manuaalisen työn määrää. Projektissa uudistettiin järjestelmät ja toimintatavat useassa eri maassa.

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Meillä pääset työskentelemään analytiikka, AI ja datalla johtamisen jengin lisäksi Suomen parhaiden ohjelmistokehityksen, projektinhallinnan, palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja designin huippuosaajien kanssa. Matala hierarkia, itsenäinen päätöksenteko, yhteisöllisyys ja kokeilukulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa. Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa.

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on löytyy ihmisistä. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Meillä tekemiseensä intohimoisesti suhtautuvat asiantuntijat kehittävät osaamistaan osallistumalla alan konferensseihin ja hackathoneihin. Välittäminen työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

arvot

 INNOSTUTKO SINÄKIN DATAN JA LIIKETOIMINNAN YHDISTÄMISESTÄ?

Pinterest
Solita Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Lahti, Oulu, Tampere, Turku
Linkki: https://www.solita.fi/avoimet-tyopaikat/analytiikka-ai-ja-datalla-johtaminen/
Yhteydenotto: rekry@solita.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Solita kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
IoT
Ketterät menetelmät
Master Data MDM
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Solita Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Solita kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä