logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Avoimet paikat Helsingissä

post_image

RekryilmoitusWANT TO BE MORE? 

MOREn pääkaupunkiseudun valloitus alkaa än-yy-tee-NYT! Rekrytoimme parhaillaan avainhenkilöitä muodostamaan Helsingin tiimimme kivijalan. Oletko sinä yksi sen peruskivistä? 

Näin ensi alkuun etsimme

- Back end -kehittäjää (C#, Java tai Node)

- Front end -kehittäjää (React tai Angular)

- Full stack -kehittäjää (joitakin yllä mainituista)

- Pilvipalveluiden asiantuntijaa (AWS tai Azure)

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Haluamme rakentaa tiimille ja sen kasvulle ja tekemiselle tukevan perustan. Siksi edellytämme rekrytoitavilta henkilöiltä vielä vähän tavallistakin enemmän: vankan ammatillisen osaamisen lisäksi heiltä pitäisi löytyä halua, intoa ja valmiuksia kehittää MOREn Helsingin toimintoja, tekemistä ja kulttuuria paitsi ketterästi, myös pitkäjänteisesti. Helsingin tiimistämme tulee tekijöidensä näköinen kuten muillakin paikkakunnillamme: Tampereella syödään perjantaidonitsit, Jyväskylässä kiperimmät koodausongelmat ratkotaan biljardipöydän ääressä ja Kuopiossa suattaapi tapahtua jottain tai sitten olla tapahtumatta. Mikä on Helsingin porukan juttu? Sen päätätte itse. Uudenuutukainen Postitalon toimistomme odottaa enää tekijöitä puhaltamaan hengen seinien sisälle!

Kaikilta uusilta morelaisilta edellytämme sekä tiimityöskentelytaitoja ja -halua että kykyä itsenäiseen ja itseohjautuvaan työskentelyyn. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta, ripeäotteisuutta sekä halua ja kykyä ottaa haltuun uusia asioita joskus pikaisellakin aikataululla. Laadukas työn jälki on meille tärkeää, ja toivomme myös uusien työntekijöidemme pyrkivän siihen kaikessa työssään. 

MONIPUOLISTA TYÖTÄ ASIAKASPROJEKTEISSAMME 

Työlläsi autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa ja Etteplan MOREa kehittymään entistä paremmaksi ohjelmistokumppaniksi ja työpaikaksi. Koska vaihtelu virkistää ja monipuolisuus on valttia, projektimme eivät rajoitu tiettyyn toimialaan: asiakkaamme toimivat mm. kaupan, logistiikan ja ICT:n alalla sekä teollisuudessa. Jos jokin toimialoista on sinulle entuudestaan tuttu, hienoa! Ketteränä toimijana ja nopeina oppijoina emme kaihda myöskään uusia aluevaltauksia. 

Hommia teet yhdessä kokeneen ja osaavan projektitiimin kanssa ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Projekteissamme on tavallisimmin 3-10 tiimiläistä, ja ne kestävät muutamista kuukausista pariin vuoteen. Työskentelemme yleensä morelaisista koostuvissa tiimeissä, mutta toisinaan tekijöidemme asiantuntemusta tarvitaan täydentämään asiakkaamme tiimiä. Projekteissa on mahdollista roolittautua omien vahvuuksien mukaan, ja kuuntelemme työntekijöidemme toiveita. Pystyt siis myös itse vaikuttamaan työhösi.

MIKSI MORE?

Me Etteplan MORElla arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme - olemme samassa veneessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta. Hyvinvoinnistasi huolehdimme kattavien henkilöstöetujen avulla. 

Työn vastapainoksi järjestämme yhteisiä vapaa-ajan tapahtumia. Tuemme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka". 

Etteplan MORElla viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat, ja suhtaudumme erilaisiin elämäntilanteisiin joustavasti. Olemme perhemyönteinen työpaikka ja rohkaisemme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Kannustamme opiskelijoita suorittamaan opintonsa loppuun tukemalla sitä esim. joustavin työaikajärjestelyin. Meillä voit työskennellä eri puolilla Suomea toimistoillamme Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä tai Kuopiossa. Liukuva työaika ja joustavat etätyöskentelymahdollisuutemme ovat saaneet työntekijöiltämme paljon kiitosta.

Arkeemme voit kurkistaa Facebookin ja Instagramin kautta. 

TERVETULOA ETTEPLAN MOREEN! 

Hae jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme. Liitä mukaan myös CV:si palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä ja Etteplan MOREsta työnantajana voit kysellä rekrytoijiltamme Seijalta ja Helenalta.

Pinterest
Etteplan MORE

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa
Linkki: https://www.etteplanmore.com/meille-toihin
Yhteydenotto: seija.suoniemi@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE:n kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Valmistava teollisuus

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Microsoft
Angular
Node.js
React
C#
Java

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry Etteplan MORE kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku