Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Avainasiakaspäällikkö

post_image

RekryilmoitusTammi Digitalin asiakaskunta on kattava otos eri kokoisia yrityksiä ja julkishallinnon yhteisöjä.

Ensisijainen tavoitteemme kaikissa asiakkuuksissa on yksittäisen projektin sijaan toimia niin, että kumppanuus on pitkä ja aidosti osapuolia hyödyttävä. Tiedämme, että kumppanuus vaatii meiltä mm. ehdotonta luotettavuutta ja kyvykkyyttä kehittää omaa osaamistamme sekä kasvattaa resurssejamme asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Tammen omat fokusalueet ovat vahvasti teknologia-painotteisia; verkkosivut, verkkokaupat ja digitaalisen asioinnin palvelut, sekä laajemmat verkkopalvelut ja niiden huolenpitopalvelut. Olemme kuitenkin hyvinkin tietoisia siitä, että asiakkaidemme moninaiset tarpeet, joilla lähes aina on liiketoiminnan kehittämiseen ja toiminnan kasvattamiseen tähtääviä strategisia tavoitteita, ei koskaan ole ratkottavissa vain koodaamalla.

Onnistunut ja tavoitteitaan hyvin toteuttava verkkosivusto tai verkkopalvelu on aina monen asian summa. Hyvä ratkaisu koostuu aina:

  • Asiakkaamme strategisista tavoitteista lähtevästä kohderyhmän ostajapersoonien tunnistamisesta,
  • tavoitteellisesta sisältö- ja konversiostrategiasta,
  • hakukoneoptimoinnista,
  • ammattimaisesta kuva- ja tekstisisällöntuotannosta.
  • Oivaltavasta visuaalisesta suunnittelusta, sekä
  • ammattimaisesta ohjelmistokehityksestä ja
  • näitä tukevasta jatkuvasta tuki- ja ylläpitopalvelusta.

Tammen uusi avainasiakaspäällikkö on henkilö, joka pystyy hahmottamaan erilaiset tekniset ratkaisumahdollisuudet, sekä osaa johtaa ammattimaisesti ja itsenäisesti asiakkaan kanssa käytävää keskustelua. Ehdoton edellytys menestykseen kuitenkin on ymmärtää kaikkien yllä kuvattujen osa-alueiden vaikutus kokonaisuuteen.

Kaikkien alojen asiantuntijaa emme etsi mutta Sinun tulee hallita meidän toimintaan vaikuttavat osa-alueet periaatetasolla ja kyetä keskustelemaan niistä tavoitteellisesti niin asiakkaamme johdon, kuin teknisten asiantuntijoidenkin kanssa itsenäisesti.

Tammi on osa kolmen yhtiön muodostamaa Oakhill -konsernia, Oakhill Groupia kuten me sitä kutsumme.

Toimimme usein yhdessä emoyhtiömme Oakhillin ja sisaryhtiömme Think Furtherin kanssa, sillä yhdessä meillä on tarjota kaikki yllä kuvatut osa-alueet ja vielä paljon muuta. Se tekee meistä monessa mielessä erilaisen toimijan, differoi meitä positiivisesti.

Avainasiakaspäällikkönä vastuullasi on ennen kaikkea uusasiakashankinta mutta filosofiamme mukaisesti pyrimme pitkäaikaiseen ja alati syvenevään kumppanuuteen. Vastaat omien asiakkaittesi kumppanisuhteesta koko sen elinkaaren aja ja sen menestyksekkääseen hoitoon saat käyttöösi kaikki Oakhill Groupin yhtiöiden osaamisen ja resurssit.

Emme näe tarpeelliseksi asettaa mitään tarkkoja kriteereitä koulutuksesta tai työkokemuksestasi. Olemme vaativia suhteessa yllä kuvattuihin tavoitteisiin mutta ennen kaikkea arvostamme asennetta ja kovaa halua menestyä. Yrittäjämäistä ja myyntihenkistä asennetta, kuten sanotaan.

Pinterest
Tammi Digital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Lahti
Tarkennettu
sijainti:
Toimistomme sijaitsee Lahden satamassa, aivan Vesijärven rannassa vanhassa tulitikkutehtaassa
Linkki: https://tammidigital.fi/rekry/avainasiakaspaallikko/
Yhteydenotto: rekrytointi@tammidigital.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Tammi Digital kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto
Koulutusala
Media
Valmistava teollisuus

Teknologia

WordPress

Tammi Digital Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Tammi Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä