logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakasvastaava

RekryilmoitusKiinnostaako sinua yhden Suomen suurimman kaupungin kehittäminen modernien BI-ratkaisujen avulla? Yrityksemme Cerion Solutions Oy on datan ja digitalisoinnin hyödyntämisen asiantuntijayritys. Toteutamme esimerkiksi BI-ratkaisuja asiakkaan tiedolla johtamisen tueksi.

Etsimme nyt asiakasvastaavaa.

Usein BI-ratkaisumme peruskalliona toimii käsitemallin pohjalta automaation avulla luotu tietovarasto (ADW) tai informaatiohubi, jonka päälle on rakennettu Microsoftin raportointi- ja analytiikkavälinein moderni BI-ratkaisu.

Käytämme muun muassa seuraavia teknologioita:

  • Microsoft SQL Server (Reporting Services, Analysis Services, Integration Services)
  • Microsoft Azure (Storage, SQL DB, SQL Data Warehouse, Data Factory)
  • Power BI
  • Wherescape ja Cerion Smart DW
  • Snowflake

Työhösi kuuluu tulevien kehityshankkeiden kartoittaminen, tarjousten tekeminen, projektien suunnittelu, organisointi ja BI-ratkaisujen toimittaminen asiakkaan kanssa sovitun suunnitelman mukaisesti sekä ratkaisujen ylläpidosta huolehtiminen SLA-sopimuksen mukaisesti.

Panostamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja pyrimme luomaan asiakkaiden kanssa aitoja kumppanuuksia. Tässä sinun panoksesi onkin todella tärkeä. Toivomme, että uskallat ottaa johtajuutta ja hyödynnät aikaisempaa kokemustasi pulmallisten tilanteiden ratkaisemisessa.

Luotamme sinuun ja sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön. Sinulla ja asiakastiimillä on vapaus sopia mm. tehtävistä ja työhön soveltuvista toimintatavoista. Johtamisemme huomioi yksilölliset tarpeesi ja esimiehen tehtävä onkin mahdollistaa sinun menestymisesi ja kehittymisesi. Koska emme ole täydellisiä, pidämme oppimista ja kehittymistä tärkeänä. Erityisen paljon arvostamme aikaisempaan kokemukseesi perustuvia ideoitasi siitä, miten voimme kehittää toimintatapojamme.

Cerionin huippumukavassa #teamcerion -yhteisössä työn tekeminen on myös hauskaa!

Lisätietoa tehtävästä antaa Altti Raali, p. 040 5573 047.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteella: rekry@cerion.fi.

Vastaamme hakemukseesi 2 päivän sisällä ja käymme tarkemmat keskustelut ilman turhia viiveitä.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Your Data Way. Cerion Solutions Oy on perustettu vuonna 2004 ja kanssasi työskentelee 40 osaajaa. Toimeksiantomme jakaantuvat tasaisesti julkishallinnon ja yksityisen sektorin välille. Voit tutustua meihin myös Twitterissä, Facebookissa, LinkedInissä ja Instagramissa.

Pinterest
Cerion Solutions Oy

Tietoja

Hakuaika: 30.4.2019 - 31.5.2019
Sijainti: Turku
Linkki: www.cerion.fi/rekry/
Yhteydenotto: rekry@cerion.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cerion Solutions Oy:n kotisivut

Tagit

Teknologia

Microsoft

Cerion Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Cerion Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku