Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakas- / BI-projektivastaava

post_image
Rekryilmoitus

Etsimme loistotiimiimme asiakas- / BI-projektivastaavaa

Kiinnostaako sinua BI-ratkaisujen suunnittelu ja toteuttaminen asiakkaan tarpeisiin? Yrityksemme Cerion Solutions Oy on datan ja digitalisoinnin hyödyntämisen asiantuntijayritys. Toteutamme esimerkiksi BI-ratkaisuja asiakkaan tiedolla johtamisen tueksi. Asiakkaina meillä on mm. Suomen suurimpia kaupunkeja sekä maailman johtavia teollisuusyrityksiä.

Tarjoamme sinulle data-alustojen ja analytiikan monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia projekteja. Huolehdimme sinusta ja siitä, että jaksat työssäsi ja pystyt tekemään työsi parhaalla mahdollisella tavalla. Kannustamme jatkuvaan työssä oppimiseen ja kehittymiseen ja tarjoamme siihen paljon mahdollisuuksia. Tuemme työn ja perhe-elämän yhdistämistä. Meillä ei ole kellokorttia, vaan työnteko on sallittua projektien ehdoilla sinulle itsellesi parhaiten sopivana aikana.

Viihdyt asiakasrajapinnassa, up-sales sujuu sinulta luonnostaan ja toiminnan kehittäminen hands-on -ratkaisujen kautta antaa sinulle kiksejä! Vastaat asiakaskohtaisten BI-projektien suunnittelusta, organisoinnista sekä toimituksesta asiakkaalle yhdessä tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa. Toivomme, että uskallat ottaa johtajuutta ja hyödynnät aikaisempaa kokemustasi pulmallisten tilanteiden ratkaisemisessa. Toivomme, että osaamisen kehittymisen myötä osallistut myös teknisten tehtävien suunnitteluun ja toteutukseen.

Panostamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja pyrimme luomaan asiakkaidemme kanssa aitoja kumppanuuksia. Keskustelet usein asiakkaiden kanssa ja dokumentoit heidän tarpeensa sekä määrittelet toimitukseemme kuuluvan sisällön. Sitoudut myös toimituksen aikatauluun ja laatuun.

Tehtäviisi kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä kuten laskutus. Teet tarjouksia ja esiselvitystyyppisiä tehtäviä, joissa hyödynnät aikaisempaa kokemustasi BI-ratkaisuista sekä kokemustasi alla luetelluista teknologioista.

Luotamme sinuun ja sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön. Johtamisemme huomioi yksilölliset tarpeesi ja esimiehen tehtävä onkin mahdollistaa menestymisesi ja kehittymisesi. Emme ole täydellisiä ja siitä johtuen pidämme oppimista ja kehittymistä tärkeänä. Erityisen paljon arvostamme aikaisempaan kokemukseesi perustuvia ideoitasi siitä, miten voimme kehittää toimintatapojamme. Cerionin huippumukava #teamcerion-yhteisö varmistaa, että työnteko on myös hauskaa.

Data-mallinnus ja data-integraatiot operatiivisen toiminnan ja BI-näkökulmista on sinulle tuttuja aihioita. Sinulla on hyvä hahmotuskyky, liiketoiminnan ymmärrys sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Arvostamme jos sinulta löytyy kokemusta raportointityökaluista ja datan käsittelyyn tarvittavista pilvipohjaisista alustoista ja palveluista. Arvostamme myös osaamista julkisen sektorin operatiivisista järjestelmistä.

BI-ratkaisustamme

Moderni tietoalusta (Data Platform) mahdollistaa yhdessä tekemisen datakulttuurin, jossa yhdistetään liiketoiminnan, data-ammattilaisten ja tekniikkaosaajien ammattitaitoja älykkäämmin ja tehokkaammin, kuin aikaisemmin. Peruskalliona toimii monesti käsitemallin pohjalta automaation avulla luotu tietovarasto (DWA), mukaan lukien mahdollisen tietoaltaan (Data Lake).

Käytämme muun muassa seuraavia teknologioita:

  • Microsoft SQL Server (Reporting Services, Analysis Services, Integration Services)
  • Microsoft Azuren palvelut (Storage, SQL DB, SQL Data Warehouse / Synapse, Data Factory, PowerApps, Machine Learning yms.)
  • Power BI
  • Cerion D# ja Wherescape

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mm. joustavat työajat, etätyömahdollisuuden, kiinnostavia asiakasprojekteja, laajan vakuutusturvan, sairaan lapsen hoitopalvelun, rennon ilmapiirin, huumorilla höystettyjä #teamcerion -työpäiviä sekä upeat työtilat ihanassa Aurajokimaisemassa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Peter Ahlskog, p. 040 9000 484.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteella: rekry@cerion.fi.

Vastaamme hakemukseesi 2 päivän sisällä ja käymme tarkemmat keskustelut ilman turhia viiveitä.

https://www.cerion.fi/rekry/

https://www.cerion.fi/rekry/teamcerion/

Pinterest
Cerion Solutions Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.-1 - 1.10.2021
Linkki: https://www.cerion.fi/rekry/
Yhteydenotto: rekry@cerion.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cerion Solutions kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri

Teknologia

Azure
Microsoft

Cerion Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cerion Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä