Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Android-kehittäjä

RekryilmoitusOlemme kasvattamassa kehitystiimiämme ja tarvitsemme mukaan lisää Android-kehittäjiä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi kokeneiden kollegoiden kanssa mielenkiintoisissa projekteissa.

Sinun roolisi

Android-kehitysympäristö ja -ekosysteemi ovat sinulle tuttuja. Tunnet Kotlinin ja Javan, ja sinulla on hyvä kokonaiskuva Android-kehityksessä käytettävistä työkaluista ja kirjastoista.

Osaat työskennellä itsenäisesti, sekä osana ryhmää. Teknologian osaamisen lisäksi kykenet työskentelemään asiakasprojekteissa. Osaat tarvittaessa ohjata ja neuvoa asiakasta tekemään oikeita ratkaisuja.


Bitodi työnantajana

Bitodilaisia yhdistää halu ratkaista ongelmia omalla tavallaan, luotto asiantuntijuuteen prosessikaavioiden sijaan ja jatkuva palo kehittyä ja kehittää.

Perustimme Bitodin vuonna 2014, koska halusimme tehdä digitaalisia palveluja tehokkaasti ja järkevästi sekä keskittyä meitä kiinnostaviin töihin. Olemme onnistuneet molemmissa hyvin: asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä, ja olemme voineet valikoida meille parhaiten sopivia projekteja.

Meille on tärkeää, että jokainen bitodilainen tekee työtä josta pitää. Siksi olemme valmiita näkemään vaivaa, että sinulle löytyy juuri sellainen projekti jossa viihdyt ja jossa osaamisesi pääsee esiin. Teemme niin kokonaisvaltaista, strategista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa kuin erilaisia projekteja, usein osana yrityksen kehitystiimiä. Suunnittelemme ja toteutamme kokonaan uusia palveluja sekä osallistumme jo olemassa olevien palveluiden jatkokehitykseen.

Ymmärrämme, että teknologiat muuttuvat ja vaihtuvat nopeasti, joten panostamme uuden oppimiseen ja osaamisen päivittämiseen. Pääset kehittymään kokeneiden kehittäjiemme ohjauksessa sekä tuomaan omaa tietämystäsi tiimin ja asiakkaiden hyödyksi.

Palkkatasomme on parempi kuin useimmissa IT-konsulttifirmoissa. Meillä pääset itse valitsemaan työvälineesi ja -tapasi, eikä meillä ole tiukkaa hierarkiaa ja arkea hankaloittavaa byrokratiaa. Remontoimme parhaillaan uusia toimitilojamme Helsingin ydinkeskustassa.

Uudelta bitodilaiselta odotamme halua ymmärtää liiketoiminnan kokonaiskuvaa ja paloa oppia uusia asioita. Et ole yhden tempun poni, vaan osaat huomioida projekteissa eri osapuolten näkemykset ja tarpeet. Kerrot tiimille ja asiakkaille sen mitä heidän pitää kuulla etkä mitä nämä toivoisivat kuulevansa, mutta haluat myös auttaa toisia ja ottaa itse apua vastaan.

Pinterest
Bitodi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Kamppi, Helsinki
Linkki: https://www.bitodi.fi/rekry/android-kehittaja/
Yhteydenotto: arttu.ekholm@bitodi.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Bitodi kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä