Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Analytiikka-asiantuntijoita (Power BI / Qlik)

post_image

RekryilmoitusAnalytiikkaliiketoiminta luo oivaltavia ratkaisuja ja onnistumisia ihmisten, yritysten ja yhteisöjen jokaiseen päivään. BI-asiantuntijatiimimme auttaa asiakkaitamme hyödyntämään tietoa tehokkaasti ja löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia tiedon avulla. Kysyntä analytiikkaosaamiseen kasvaa, joten haemme moniosaavaan tiimiimme uusia vahvistuksia.

Analytiikan asiantuntijana kehität ja toteutat asiakkaiden Business Intelligence -raportointia monenlaisissa projekteissa ja palveluissa. Tässä roolissa opit taidokkaaksi asiakkaiden kuuntelijaksi ja eri toimialojen asiantuntijaksi. Operatiivisen tarpeen pohjalta määrittelet, suunnittelet, toteutat ja testaat BI-ratkaisuja asiakkaiden monipuolisissa ympäristöissä. Seuraat teknologioiden kehittymistä ja sparraat asiakasta raportointi- ja analytiikkaratkaisujen hyödyntämisessä. Jaat tietoa ympärillesi myös tiimille. Ennen kaikkea varmistat roolissasi sen, että asiakkaamme saa mitä tarvitsee.

Mitä osaat? Haluamme olla asiakkaillemme näkemyksellinen yhteistyökumppani. Siksi sinulla tulisi olla innostusta oppia asiakkaan toimialasta ja ymmärtää businesslogiikkaa, jonka mukaan ratkaisuja tehdään. Olet jo kartuttanut kokemusta analytiikan teknisistä toteutuksista MS Power BI tai Qlik (Sense) -teknologialla.

Suhtaudut intohimoisesti työhösi, haluat oppia uutta jatkuvasti kehittyvien teknologioiden parissa ja jakaa oppimaasi. Sinulla on aktiivinen, positiivinen ja avoin asenne. Tartut rohkeasti asioihin, kysyt ja kyseenalaistat. Työskentelet mieluusti tiiviissä yhteistyössä muiden tiimiläisten ja asiakkaan kanssa. Siitäkin on etua, jos sinulta löytyy kiinnostusta tietovarastotehtäviä ja datan visualisointia kohtaan.

Miksi Digia? Teemme töitä monien teknologioiden parissa, tiiviisti yhteistyössä asiakkaan kanssa ja osana Digian laajaa tarjoomaa. Annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Tässä onkin oiva mahdollisuus oman osaamisen laajentamiseen. Analytiikkatiimin meininki on rento ja hyväntuulinen, ja selustatukea talossa antavat eri liiketoiminta-osaajat, UX-asiantuntijat ja API-spesialistit. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietysti myös hyvät edellytykset työn ja vapaa-ajan joustavaan yhteensovittamiseen, kimpassa harrastamiseen ja työsuhde-eduista nauttimiseen.

Hakuaika päättyy 7.1.2018. Käymme kuitenkin hakemuksia läpi jatkuvasti, joten ole yhteyksissä mahdollisimman pian! Lisätietoa tehtävästä tai meillä työskentelystä antaa mielellään Liisa Onninen joko puhelimitse numerosta 046 922 0056 tai sähköpostilla muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: http://www.digia.com/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/power-bi--qlik--asiantuntijoita/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä