Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Älyliikenteen asiantuntija

post_image

RekryilmoitusÄlyliikenteen asiantuntija Smart City -palveluihin (Tampere, Espoo)

Rakennamme Sitowisellä tulevaisuuden digitaalista maisemaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Smart City -liiketoiminta-alueemme erityisosaamista ovat rakennetun ympäristön ja liikkumisen palvelut MaaS- ja logistiikkaratkaisuista paikkatietopohjaisiin tietojärjestelmiin, erilaisiin selvityksiin ja konsultointeihin sekä elämyksellisiin kaupunkitilan virtuaaliympäristöihin ja digikaksosiin.

Me näytämme suuntaa rakennetun ympäristön ja liikkumisen digikehitykselle ja muokkaamme tulevaisuuden visioita. Uskomme yhdessä tekemisen voimaan ja ajattelemme huomista pidemmälle. Maailmassa jossa kaikki pitää saada heti, ratkaisumme edustavat kestävää ja jatkuvaa kehitystä toimivan ja turvallisen arjen luomiseksi. 

Haemme nyt työkaveriksemme älyliikenteen asiantuntijaa. Olet automaattiliikenteen, liikkumisen älykkäiden ratkaisujen sekä datan hyödyntämisen asiantuntija ja haluat olla eturintamassa kehittämässä liikkumisen tulevaisuutta. Oman osaamisesi kautta voit mahdollisesti toimia myös projektipäällikkönä.

Uskomme yhdessä tekemisen voimaan ja siksi meille on tärkeätä, että sinulla on aito halu auttaa asiakkaitamme onnistumaan sekä kyky luoda kestäviä asiakassuhteita. 

Arvostamme 

  • Tavoitteellista asennetta myynti- ja asiakastyöhön ja asiakkaan haasteiden ratkaisemiseen.
  • Halua ja innostusta kuunnella asiakkaitamme sekä tukea ja auttaa heitä oman ja muiden tiimiläisten osaamista hyödyntäen
  • Kokemusta EU-hankkeista
  • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Positiivista otetta – ilon kautta onnistumiseen!

Haemme tekijää ensisijaisesti Tampereen toimistolle, mutta myös Espoo paikkakuntana voi tulla kyseeseen. 

ARKI SITOWISELLÄ

Tekemisemme erinomaisuus ja osaaminen on ihmisissä! Smart City -asiantuntijana olet luomassa tulevaisuuden digitaalista maisemaa yhdessä alan parhaiden tyyppien kanssa, uusien teknologioiden parissa. Meillä et vain suorita työtehtäviä, vaan vaikutat aidosti yhteiskunnan kehitykseen ja sen suuntaan. 

Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Olemme erityisen ylpeitä Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä. Smart City -palveluissa panostetaan tiimityöhön ja tiimit ovat kaiken tekemisemme ytimessä. 

Meillä et jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen vaihtelevat työtehtävät, reipas tekemisen tahti sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas-, työmatka ja puhelinedulla sekä liikunta- ja virkistyseduilla.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Hae paikkaa viimeistään 22. joulukuuta 2019.

Lisätietoja työtehtävästä antaa aluejohtaja Petri Launonen puh. +358 44 368 0681 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Sitowise on 1 700 hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Olemme Suomen suurimpia rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimistoja, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä. Kokonaisvaltaiset palvelumme tuottavat uutta ja korjaavat vanhaa – näin luomme kestävää ja älykästä elinympäristöä.

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 13.12.2019 - 22.12.2019
Sijainti: Espoo, Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/alyliikenteen-asiantuntija-tampereelle-tai-espooseen/747856/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä