logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Akeneo-osaaja

post_image

RekryilmoitusWant to be MORE?

Haluatko auttaa asiakkaitamme laittamaan tuotetietonsa järjestykseen? Tunnetko Akeneo-tuotteen kuin oman kovalevysi? Jos vastasit kyllä, tule meille koodikkaaseen paikkaan! Kaikkiaan meitä morelaisia - energisiä ohjelmistoalan osaajia - on jo yli 200, emmekä malta odottaa saavamme uusia kavereita joukkoomme.

Työtä asiakkaiden liiketoiminnan sujuvoittamiseksi

Meillä pääset toteuttamaan Akeneo-käyttöönottoja mielenkiintoisille asiakkaille eri toimialoilla: asiakkaamme toimivat mm. kaupan, logistiikan ja ICT:n alalla, teollisuudessa sekä öljyn vähittäismyynnissä. Työsi on asiakkaillemme tärkeää, sillä autat heitä sujuvoittamaan ja tehostamaan omaa liiketoimintaansa merkittävästi. Työsi jälki on siis konkreettisesti nähtävissä. Toivomme sinun osallistuvan myös MOREn kehittämiseen entistä paremmaksi ohjelmistokumppaniksi ja työpaikaksi. 

Mitä odotamme sinulta?

Ensisijaisesti etsimme valmista Akeneo-osaajaa, mutta PHP-, jQuery-, Java- ja MySQL-taidoillakin pääsee jo alkuun. Teknisten taitojen lisäksi toivomme sinulta löytyvän kykyä ja halua työskennellä osana tiimiä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet siis vahva tiimipeluri, joka tulee tietokoneen lisäksi sujuvasti toimeen myös asiakkaiden kanssa ja auttaa mielellään työkaveria mäessä. Olet oma-aloitteinen ja tartut hommiin ripeästi, ja tiimissä työskentelyn lisäksi paiskit tarvittaessa hommia myös itsenäisesti ja itseohjautuvasti. Meille on tärkeää myös laadukas työn jälki, into kehittää omaa osaamista ja taito omaksua uusia asioita joskus pikaisellakin aikataululla.

Miksi MORE?

Me Etteplan MORElla arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme - olemme samassa veneessä asiakkaan ja työkavereiden kanssa. Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta.

Hyvinvoinnistasi huolehdimme monipuolisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme tasaisin väliajoin yhteisiä vapaa-ajan tapahtumia. Tuemme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka". 

Etteplan MORElla viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat, ja suhtaudumme erilaisiin elämäntilanteisiin joustavasti. Olemme perhemyönteinen työpaikka ja rohkaisemme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Kannustamme opiskelijoita suorittamaan opintonsa loppuun tukemalla sitä esim. joustavin työaikajärjestelyin. Meillä voit työskennellä eri puolilla Suomea toimistoillamme Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä tai Kuopiossa. Liukuva työaika ja joustavat etätyöskentelymahdollisuutemme ovat saaneet työntekijöiltämme paljon kiitosta.

Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta!

Tervetuloa Etteplan MOREen!

Täytä hakemus jo tänään tai viimeistään viimeisenä hakupäivänä rekrysivustomme kautta. Liitä mukaan myös CV:si palkkatoiveineen. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan loppua. Lisätietoja tehtävästä ja Etteplan MOREsta työnantajana voit kysellä rekrytoijiltamme Seijalta ja Helenalta.

Pinterest
Etteplan MORE

Tietoja

Hakuaika: 11.3.2019 - 30.3.2019
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE:n kotisivut

Tagit

Omat tagit

jquery
MySQL
Akeneo
PIM

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus

Teknologia

Java
PHP

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry Etteplan MORE kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku