Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Advisor, Cloud Strategies

RekryilmoitusVahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate Oy: Home of Experts.

Telia Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan, tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme nyt pilvistrategia- ja pilvipalveluprojekteihin konsulttia Advisory-yksikköön Helsinkiin. Advisorin roolissa toimit asiakkaiden edunvalvojana, neuvonantajana ja johtajana asiakkaiden liiketoimintaa tukevissa pilvistrategia- ja pilvipalveluprojekteissa. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat yritykset ja julkishallinnon organisaatiot. Sinulla on jo kokemusta suuryrityksistä (500+ henkilöä) ja teknistä ymmärrystä pilviratkaisuista arkkitehtuuritasolla. Tarjoamme ympärillesi hyvän tiimin, joka osaa puhaltaa yhteen hiileen, sekä alan huippuasiantuntijat toteuttamaan kanssasi asiakaslupauksia. Lisäksi tarjoamme haastavan, mutta kehittävän näköalapaikan IT-maailmaan ja uuden teknologian ratkaisuihin. Advisory -yksikössä olet mukana asiakasprojekteissa, joissa olemme aallon harjalla viimeisimpien pilviteknologioiden parissa. Tuemme sinun kehittymistäsi hyvien koulutusmahdollisuuksien kautta.

Osaamisesi ja kokemuksesi

Sinulla on  laaja ymmärrys IT:n ja liiketoiminnan rajapinnan mahdollisuuksista sekä kokemusta konsultin roolista. Voit olla jo kokenut taiteen harrastaja tai muutamia vuosia kokemusta hankkinut, mutta jo kannuksesi ansainnut, tulevaisuuden lupaus.

Sinulla on

  • kokemusta asiakasprojekteista
  • itseohjautuvuutta
  • intohimoa uuden oppimiseen
  • kommunikointi- ja tiedon jakamistaitoa
  • dokumentointitaitoa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen) sekä
  • positiivista ”can do” asennetta.

Tarjoamme sinulle

Telia Cygate Oy on kasvun paikka ? kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

 

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmän kautta (telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.3.2019. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Mika Moisio, puhelimitse +358 40 732 6132 tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@teliacygate.fi).

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Pinterest
Telia logo

Tietoja

Hakuaika: 22.2.2019 - 11.3.2019
Sijainti: Helsinki

Lisätietoa

Yritysprofiilii Telia kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Telia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä