Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

3D SUUNNITTELIJA, Leppävirta (Gebwell Oy)

post_image

Rekryilmoitus

Gebwell Oy on kasvava kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori ja juuret sijaitsevat Leppävirralla.Liiketoimintamme keskittyy ympäristöystävällisten lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden myyntiin, valmistamiseen ja kehittämiseen. Gebwell Oy hyödyntää tuotteissaan ja toiminnassaan laajasti uusimpia, saatavilla olevia teknologioita. Meille Gebwellillä työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä asia. Tarjoamme mahdollisuuksia pitkiin työsuhteisiin, sekä panostamme työntekijöiden osaamisen kehittämiseen monipuolisesti.


Haemme Leppävirran toimipisteeseemme

3D SUUNNITTELIJAA osaksi dynaamista Saatavuus- tiimiämme. 


Tässä tehtävässä pääset ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen maailman keskiöön. Jos suhtaudut intohimoisesti uuden luomiseen, voi työtehtäviisi kuulua myös tuotekehitystyötä.


Tehtävä edellyttää esimerkiksi LVI- tai konetekniikan koulutusta. Voit olla joko vasta valmistunut, tai pidemmän linjan konkari, tärkeintä on, että sinulla on palava halu onnistua ja kehittyä työssäsi.


Avaimet tehtävässä menestymiseen ovat erinomaiset ATK- taidot, sekä sujuva työskentely suunnitteluohjelmistoilla (mm. AutoDesk Invertor ja Autocad). Toimit yhteistyössä laajasti organisaation eri toimintojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat ehdottomat. Toimimme globaalisti, joten englannin kielen taito on välttämättömyys.


Toivomme että olet tuloshakuinen ja tehokas, työskennellen kuitenkin pilke silmäkulmassa ja huumorin kuuluessa vakiovarusteisiisi. Arvostamme työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista asennetta. 


Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.


Lisätietoja ja tarkemmat vaatimukset tehtävästä antaa Target Headhunting Oy:ltä Headhunter Kirsi Moisander puh. 040 744 8730, kirsi.j.m.moisander@gmail.com. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 14.7.2021 - 13.8.2021
Sijainti: Leppävirta
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/asiakasyritys-target-headhunting-oy/3d-suunnittelija-leppavirta-gebwell-oy/1240277/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä