Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Redland kokemuksia

Redland kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Redland Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiPalta.fi - Vaikuttavuutta viestintään verkkopalvelun uudistuksella

"Totesimme Paltassa keskellä koronakriisiä, että omat digitaaliset palvelumme kaipaavat pikaisesti kokonaisvaltaista uudistusta. Digikumppanimme Redland uudisti verkkopalvelumme ulkoasua, käytettävyyttä ja saavutettavuutta nostaen sen viestinnällistä vaikuttavuutta ja merkitystä eri kohderyhmille."

-- Anna Storm, Viestintä- ja kehitysjohtaja, Palta ry.

Näytä referenssi

ReferenssiUusyrityskeskus.fi - palvelumuotoilun avulla parempi laatumielikuva ja asiakaskokemus

"Vaikka käsiteltävä kokonaisuus oli laaja, Redland pystyi ottamaan Suomen Uusyrityskeskukset ry:n tiimin, alueellisten Uusyrityskeskusten yritysneuvojat sekä yritysten perustamista tukevan perustamisoppaan toteuttaneen Kumppania Oy:n saumattomasti mukaan palvelumuotoiluprosessiin. Prosessi oli ansiokas ja synnytti meille tärkeitä oivalluksia asiakkaiden tarpeista."

-- Susanna Kallama, Toimitusjohtaja, Suomen Uusyrityskeskukset ry.

Näytä referenssi

ReferenssiDarment - verkkopalvelun ja verkkokaupan yhdistämisellä parempaa asiakaspalvelua ja lisämyyntiä

"Redland ymmärsi hyvin tarpeemme kartoittaa ja eriyttää asiakkaat omiksi segmenteikseen, sekä lähti toteuttamaan projektia tarmolla ja ammattitaidolla. Visuaalinen ilmeuudistus on jopa parempi kuin odotimme! Olemme tyytyväisiä selkeään ja helppokäyttöiseen sivustoon, joka latautuu nopeasti sekä hienoon, toimivaan verkkokauppaan. Asiakkaamme hyötyvät, kun heidän päivittäinen.."

-- Markku Parviainen, myyntijohtaja, Darment

Näytä referenssi

ReferenssiFlowrox - verkkopalvelun uudistus nosti kansainvälisen yrityksen asiakasyhteydenottoja

"Redlandilla oli selkeä ymmärrys meidän tarpeestamme verkkopalvelun suhteen sekä toimiva aikataulu ja läpinäkyvä hinnoittelu. Projektissa meille oli tärkeintä se, että kommunikointi sujui heti alusta alkaen. Redlandin markkinoinnin kokonaisnäkymästä on tullut meille tärkeä työkalu kuukausittaiseen raportointiin - se tekee markkinoinnin datasta visuaalisesti ymmärrettävää "

-- Tuija Tiilikainen Head of Communications, Flowrox

Näytä referenssi

ReferenssiVanhustyön keskusliitolle saavutettava ja helposti käytettävä verkkopalvelu

"Yhteistyö Redlandin kanssa oli helppoa ja sujuvaa. Aikataulu oli tiukka, mutta selkeä työnjako ja sovitut yhteyshenkilöt molemmin puolin edesauttoivat projektin sujumista. Meille dedikoidulta koodarilta sai aina vastauksen nopeasti ja lähes kaikkiin toiveisiin löytyi ratkaisu."

-- Merja Lankinen, Viestintäkoordinaattori, Vanhustyön keskusliitto

Näytä referenssi

ReferenssiRinta-Joupin Autoliike - verkkopalvelun uudistus ja digimarkkinoinnin kumppanuus

"Uuden verkkosivuston rakentaminen on aina iso ja haastava projekti sekä asiakkaalle että toimittajalle. Redlandin kanssa sivuston rakentaminen oli helppoa, koska heidän prosessinsa projekteille on hienosti suunniteltu. Asiakkaana toimme pöytään omat ideamme ja ongelmakohtamme. Redland puolestaan antoi oman lisänsä kehitykseen ja ratkoi monta ongelmakohtaa. Omaa alaa seuratessa unohtuu.."

-- Susa Niemelä, CDO, Rinta-Joupin Autoliike

Näytä referenssi

ReferenssiRemeo - uusi verkkosivusto ja digitaalisen liiketoiminnan kumppanus

"Redland on Remeon digikumppani ja auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme nopeasti ja helposti digitaalisissa kanavissa. Keväällä 2018 toteutettu sivustouudistus on yhteisen digitaalisen tiekartan ensimmäinen vaihe ja on jo nyt saanut aikaan merkittäviä mitattavia tuloksia. Redland jalostaa toimeksiantomme toimimaan verkossa parhaalla mahdollisella tavalla ja ehdottaa uusia mahdollisuuksia.."

-- Taina Luoto, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Remeo

Näytä referenssi

ReferenssiThe Ten Essentials - vaellustarvikkeiden verkkokauppa

"Redland skaalautui meidän pienen, aloittavan yrityksen tarpeisiin loistavasti. Vaikka erittäin vaativaa visiotamme ei saatu 100 %:sti toteutettua, olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Redlandin tyyppien kanssa on kiva tehdä hommia!” "

-- Heikki ja Johannes, The Ten Essentialsin perustajat.

Näytä referenssi

ReferenssiUKKO.fi -verkkosivusto

"Yhteistyö Redlandin kanssa on ollut helppoa ja joustavaa. Nopeallakin aikavälillä tulleisiin tarpeisiin on vastattu ripeästi. Suosittelemme lämpimästi Redlandia yhteistyökumppaniksi."

-- Olli Kopakkala, markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Redland kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Redland Oy:n referenssit

Redland Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia