Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Redland on kasvu- ja kehityskumppani, jolta saat kaikki markkinointi-, viestintä- ja digipalvelut hallitusti yhdestä osoitteesta. Asiakkaistamme 95% suosittelee meitä ja vahva digitaalinen osaaminen on meille merkittävä kilpailutekijä.

Redland Oy

Yritysesittely

Redlandista saat kaikki markkinointi-, viestintä- ja digipalvelut hallitusti yhdestä osoitteesta. Kokemuksemme mukaan strateginen keskittäminen kannattaa: asiakkaamme kasvavat ja kehittyvät keskimäärin kilpailijoitaan nopeammin ja 95% heistä suosittelee meitä.

Oman liiketoimintamme kasvuvauhti on noin 20% vuodessa ja uskomme sen syntyvän yhtälöstä: onnellisin henkilökunta ja tyytyväisimmät asiakkaat. Palvelemme sinua 44 asiantuntijan voimin Helsingissä ja Lahdessa. Ota yhteyttä!

- Perustettu vuonna 2000
- Asiakassuositteluaste 95% (2018)
- Luottoluokitus AAA
- Koodia Suomesta
Työntekijöitä 44
Y-tunnus 2078268-7
Perustettu 2000
Www Kotisivut
Puh (09) 547 509 50
E-mail info@redland.fi

Toimipaikat     Helsinki, Lahti

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Graafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Open source, Angular, Laravel, Javascript, PHP, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Mac OS, Windows, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Kiinteistöala, Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö

Omat tagit: Redland, ui, MVP, Käyttöliittymäsuunnittelu, WordPress, Digitaalinen strategia, strategia, Graafinen suunnittelu ja tuotanto, Web Design, Digitaalinen brändisuunnittelu, brändi, brändikokemus, brändäys, Service Design, palvelumuotoilu, Tekninen toteutus, Web Development, digital branding, Slim, Bootstrap, SEO, RESTful API

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Redland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiRinta-Joupin Autoliike - verkkopalvelun uudistus ja digimarkkinoinnin kumppanuus

"Uuden verkkosivuston rakentaminen on aina iso ja haastava projekti sekä asiakkaalle että toimittajalle. Redlandin kanssa sivuston rakentaminen oli helppoa, koska heidän prosessinsa projekteille on hienosti suunniteltu. Asiakkaana toimme pöytään omat ideamme ja ongelmakohtamme. Redland puolestaan antoi oman lisänsä kehitykseen ja ratkoi monta ongelmakohtaa. Omaa alaa seuratessa unohtuu.."

-- Susa Niemelä, CDO, Rinta-Joupin Autoliike

Näytä referenssi

ReferenssiRemeo - uusi verkkosivusto ja digitaalisen liiketoiminnan kumppanus

"Redland on Remeon digikumppani ja auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme nopeasti ja helposti digitaalisissa kanavissa. Keväällä 2018 toteutettu sivustouudistus on yhteisen digitaalisen tiekartan ensimmäinen vaihe ja on jo nyt saanut aikaan merkittäviä mitattavia tuloksia. Redland jalostaa toimeksiantomme toimimaan verkossa parhaalla mahdollisella tavalla ja ehdottaa uusia mahdollisuuksia.."

-- Taina Luoto, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Remeo

Näytä referenssi

ReferenssiUKKO.fi -verkkosivusto

"Yhteistyö Redlandin kanssa on ollut helppoa ja joustavaa. Nopeallakin aikavälillä tulleisiin tarpeisiin on vastattu ripeästi. Suosittelemme lämpimästi Redlandia yhteistyökumppaniksi."

-- Olli Kopakkala, markkinointipäällikkö

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Redland - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Redland - Referenssit

Redland - Bloggaukset

Redland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Redland - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Redland - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Redland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku