Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rediteq kokemuksia

Rediteq kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Rediteq Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiOpiskelijat kehuvat Study@ -oppimisalustaa: “Se on työmaalla iso tuki ja turva”

"Tällä edistyksellisellä ohjelmalla (Study@) on moniulotteiset mahdollisuudet vastata nykyaikaiseen oppimiseen mm. palautteen antoon, tiiviimpään vuorovaikutukseen myös työelämässä tapahtuvan oppimisen aikana."

-- Jouko Peltokangas

Näytä referenssi

ReferenssiStudy@-alustan pohjalta räätälöity MobilTAI kehitettiin vastaamaan työelämän tarpeita

"Rediteq on tietotekniikan ammattilainen ja luotettava kumppani, jolla on vahva osaaminen sivistystoimialasta yleensä ja ammatillisesta koulutuksesta erityisesti. Kaikki, mitä tarjouksessa on luvattu, on pidetty. Ja hieman ylikin."

-- Harri Vaara

Näytä referenssi

ReferenssiRastor-instituutti sai tarpeitaan vastaavan, joustavan järjestelmän koulutusten hallintaan

"Campuksen käyttäjinä voimme digitalisoida palveluitamme sujuvasti ja helpottaa sisäistä työtämme, mikä parantaa myös asiakaskokemusta. Tämän mahdollistavat mm. Campuksen visuaalinen ja tarpeitamme palveleva käyttöliittymä, välineet opiskelijoiden sähköiseen asiointiin sekä hyvät tekniset rajapinnat."

-- Timo Soikkeli

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Rediteq kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rediteq Oy:n referenssit

Rediteq Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia