Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rajobit kokemuksia

Rajobit kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Rajobit Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVitamiinikeskus automatisoi myyntiään ohjelmistorobotilla

"Nyt kun ohjelmistorobotti tekee hommat puolestani, minun ei tarvitse olla koko aikaa tavoitettavissa. Tämä tuo mielenrauhaa ja mahdollisuuden keskittyä täysillä tärkeimpään eli perheeseen ja hyvinvointiin. Robotin ansiosta saan nukkua aamuisinkin pitempään, kun robotti tekee listat valmiiksi. Suosittelen lämpimästi Rajobitin palvelua."

-- Henri Tauriainen, yrittäjä, Suomen Vitamiinikeskus

Näytä referenssi

ReferenssiOhjelmistorobotiikka ratkaisi Cibes Amsliftin rekrytointitarpeen

"Ohjelmistorobotiikka on mahtava tapa saada aikaan säästöjä ja lisätä myös ihmisen tekemän työn merkityksellisyyttä. Verrattuna varsinaiseen tekoälyyn, robotiikan hyödyt saa käyttöönsä pienemmällä panoksella. Tämä tuo sen mahdolliseksi myös meille pienille ja keskisuurille yrityksille."

-- Heli Oikarinen, talousjohtaja, Cibes Amslift

Näytä referenssi

ReferenssiMER-Yhtiöt tehosti kirjanpitoaan ohjelmistorobotiikalla

"Homma on sujunut moitteettomasti, eikä ohjelmistorobotiikasta tarvitse itse tietää mitään. Rajobitin asiantuntijat tietävät ja tekevät kaiken robotin ylläpito mukaan lukien."

-- Jutta Mero, toimitusjohtaja, MER-Yhtiöt

Näytä referenssi

ReferenssiKuMeKo Forest

"Automatisointi meni meidän suuntaamme helposti. Voimme luottaa robotin hoitavan työnsä tarkasti. Sen perään ei tarvitse juuri katsoa"

-- Amanda Peltomäki, KuMeKo Forest Oy:n operatiivinen johtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Rajobit kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rajobit Oy:n referenssit

Rajobit Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia