Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

QPR Software kokemuksia

QPR Software kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka QPR Software Oyj on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVerohallinto rakentaa digitaalista menestystarinaansa QPR:n kanssa

"Yhteistyö QPR:n kanssa alkoi prosessimallinnuksesta jatkuen laajamittaiseen arkkitehtuurityöhön - nyt yhteistyötä katsotaan kokonaisvaltaisemmin. Digitaalisen strategian kehittäminen Verohallinnossa jatkuu, ja olemme ketterästi mukana tulevaisuuden haasteissa”, kertoo Verohallinnon kehitysjohtaja Anssi Sahlman"

-- Anssi Sahlman

Näytä referenssi

ReferenssiDigi- ja väestötietoviraston SuoPa-hanke QPR:n tuella

"QPR:n konsultti auttoi meitä alustavalinnassa niin teknisellä asiantuntemuksellaan kuin huolehtien valintaprosessista ja siitä, että kaikki tarvittavat osapuolet osallistettiin valinnan tekemiseen. Aina, kun tuntui siltä, että suunta on hukassa tai ettemme tiedä, mihin seuraavien viikkojen aikana pitäisi keskittyä, nappasi QPR:n konsultti pöydältä tussin ja pinon Post It lappuja..."

-- Annette Hotari

Näytä referenssi

ReferenssiFennovoima viimeisteli prosessinsa QPR:n avulla

"QPR:n sovellukset ovat prosessikehityksen huippuluokkaa maailmalla. QPR:n prosessien analysointi- ja mittaamisohjelmisto on erinomainen kehittämistyökalu, joka auttaa mallintamaan nopeasti prosessisuunnitelman raamit. QPR toimii jokaisella askeleella alkaen suunnittelusta projektin läpiviemiseen."

-- Marjo Räisälä

Näytä referenssi

ReferenssiPiraeus Bank tackled their process problems

"Thanks to QPR ProcessAnalyzer’s powerful process visualization capabilities, we were able to demonstrate the consumer loan process bottlenecks to the broader management, identify optimization points and make recommendations to improve the process."

-- Lambros Bessas

Näytä referenssi

ReferenssiSolvay's Journey of Process Mining to Drive Supply Chain Excellence

"resources. “Using the QPR ProcessAnalyzer Conformance Checking with embedded root cause analysis made it easy to immediately identify some important improvement areas. Working with these low hanging fruits has already increased our efficiency by 20%."

-- Alexis Papageorges

Näytä referenssi

ReferenssiIntelligent Business Transformation with Process Mining

"The Visualization of the Processes is a great tool for communicating the needed changes for the process stakeholders. Showing the actual happenings clarifies the needs for process improvements and makes the points of improvement clear. QPR ProcessAnalyzer is truly a gamechanger for process improvement"

-- Fauzia Khan

Näytä referenssi

ReferenssiTerumo Europe implemented QPR ProcessAnalyzer in 100 days

"QPR is for us an easy tool to verify how the business is working. What’s the added value of changing the process?” "

-- Daisy Rolly

Näytä referenssi

ReferenssiDigitalisaatio julkisen hallinnon toiminnan keskiössä

"Kokonaisarkkitehtuuri tarjoaa ketterän ja tarkentuvan tavan kuvata organisaation toimintaa ja toimintaympäristöä. QPR:n ohjelmistojen ja palveluiden avulla se pystytään toteuttamaan joustavasti ja ketterästi."

-- Hannu Ojala

Näytä referenssi

ReferenssiVantaan kaupunki matkalla kohti ketterää kokonaiskehittämistä

"Kokonaisarkkitehtuuriprosessia voi verrata muurausprosessiin. Kun muurari on mukana koko ajan ja hänellä on hyvä käsitys siitä, mitä muuraa, niin ei tarvitse myöhemmin tarkistaa miten prosessi eteni. Muurareina Vantaalla toimivat QPR:n arkkitehdit, jotka ovat konkreettisesti mukana arjen ratkaisutoiminnoissa. Lean-menetelmä tukee KA-prosessia ja päinvastoin."

-- Antti Ylä-Jarkko

Näytä referenssi

ReferenssiSt1 kehittää toimintojaan kokonaisarkkitehtuurin avulla

"Käytämme QPR EnterpriseArchitectia pääohjelmistonamme. Se on helposti lähestyttävä ja asiapohjainen työkalu. Työskentelen sillä mielelläni, koska se ei teeskentele olevansa jotakin muuta kuin on. QPR tietää, miten tuottaa lisäarvoa, ja sen se myös tekee."

-- Matti Eerola

Näytä referenssi

ReferenssiJohtamisjärjestelmä auttoi YIT:tä yhtenäistämään toimintatapojaan

"YIT:n ja QPR:n yhteistyössä hienointa on se, että yhdessä innovoimme miten järjestelmä parhaiten ohjaisi toimintaa käyttäjän näkökulmasta. Olemme onnistuneet luomaan perinteiseen johtamisjärjestelmään uutta twistiä yhteistyön kautta”, kertoo Hanne Perälä, YIT GRIP -projektin omistaja."

-- Hanne Perälä

Näytä referenssi

ReferenssiProsessianalyysillä syvää ymmärrystä Vaisalan toimintoihin

"Olemme Vaisalassa sitoutuneita prosessien jatkuvaan kehittämiseen. QPR ProcessAnalyzer on mahdollistanut meidän tehdä juuri sitä helposti ja tehokkaasti säästäen arvokasta aikaa havainnollistamalla prosessien kehityskohteet nopeasti."

-- Arto Puukko, Process Development Manager Group Quality, Vaisala

Näytä referenssi

ReferenssiKeskiössä datalähtöinen prosessin suorituskyvyn mittaaminen

"With QPR ProcessAnalyzer, we were able to see the whole Ad Hoc Service process. Without the data and the product we wouldn’t have been able to discover the reasons behind the process bottlenecks."

-- Aila Aaltonen CIO, Caverion

Näytä referenssi

ReferenssiLudvikan kunta kehittää ja johtaa sosiaalitoimeaan faktojen ja QPR :n avulla

"Johdamme QPR:n avulla toimintaamme päivätasolla. Olemme voineet luoda edellytykset aiempaa paremmalle suorituskyvyn seurannalle, arvioinnille, vertailulle, päätöksenteolle sekä toiminnan ohjaukselle. Esimiehenä ja päätöksentekijänä minun on aina helppo löytää ajantasaista ja luotettavaa tietoa!"

-- Margareta Karlsson, Ludvikan kunnan sosiaalitoimen johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiQPR EnterpriseArchitect on Verohallinnon kokonaisarkkitehtuurityökalu

"QPR:n konsultoinnin avulla voimme syventää kokonaisarkkitehtuuriosaamistamme. Näin pystymme paremmin rakentamaan kokonaisvaltaista ymmärrystä toiminnastamme sekä siitä, miten meidän tulee toimia muuttuvassa ja verkottuvassa maailmassa”,"

-- Markku Heikura, tietotekniikkajohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiAalto vastaa muutoksen haasteeseen ja saavuttaa visionsa QPR EnterpriseArchitectin avulla

"Eloonjäänti on mahdotonta jos ei pysy mukana ajan ja muutoksen tahdissa. Kokonaisarkkitehtuuri on meidän tapa johtaa muutosta. Sen tarjoama ketteryys antaa meille mahdollisuuden saavuttaa vuoden 2020 visiomme, jolloin haluamme olla laitos, jonka vaikutus tieteessä, taiteessa, muotoilussa ja koulutuksessa on kansainvälisesti arvostettua."

-- Patrik Maltusch

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin QPR Software kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

QPR Software Oyj:n referenssit

QPR Software Oyj:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia