logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

ProsperCart on monipuolinen suomalainen verkkokauppaohjelmisto, jossa myös varastonhallinta, sekä kassa- ja ostotilausjärjestelmä. Se helpottaa kauppiaan arjen prosesseja ja auttaa myynnin kasvattamisessa. Verkkokauppiaan kokemuksella tehty.

ProsperCart Oy

Yritysesittely

Laaja kuvaus puuttuu.

Työntekijöitä 13
Y-tunnus 1994155-6
Perustettu 2004
Www Kotisivut
Puh 0447845408
E-mail myynti@prospercart.fi

Toimipaikat     Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Myynti, Hankinta, Logistiikka, BI ja raportointi

Erikoisosaaminen: Verkkokaupparatkaisut, Ohjelmistokehitys, Graafinen suunnittelu, Integraatiot

Teknologia: Google, Android, iOS, Linux, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Kauppa, IT, Telekommunikaatio, Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi: Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Koulutus

Omat tagit: ProsperCart, PHP, Java, hosting, HTML, projektisuunnittelu, verkkokauppa, Sisällöntuotanto, Analytiikka, Photoshop, python, Viivakoodi, räätälöidyt ratkaisut, myyntityökalu, responsiivisuus, AdWords, SEO, Konversio-optimointi, Google Analytics, Metatiedot, Kotimainen, Etätuki, Asiakasrekisterit, Laatu, Projektijohtaminen, kampanja, SaaS, Ohjelmistoratkaisut, Automaatiot, Auto- ja korjaamoala, Tukkukauppa, Javascript, ProsperCart, uutiskirjeet, Perl, responsiivinen, Super-responsiivisuus

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

ProsperCart - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiMarkunmusiikki ajaa ProsperCartilla!

"Pitkään katselimme eri vaihtoehtoja että mikä firma meille tekisi toimivan, helppokäyttöisen ja hyvän verkkokaupan. Prospercart valikoitui vahvimmaksi ehdokaslistallamme, mm selkeyden ja toimivuuden takia. Entiset sivumme olivat hitaat päivittää, tuotteen laitossa sivuille meni useita minuutteja ja näyttävyys ei ollut sitä mitä halusimme. Onneksi tähän tuli muutos, kun hankimme.."

-- Toni Lukkari

Näytä referenssi

ReferenssiAaltostore.fi luottaa ProsperCartiin

"Avasimme Aalto Store verkkokaupan maaliskuussa 2013. Kymmenen vuoden kokemus matkailualan verkkokaupan parissa on tuonut näkemystä verkkokauppamaailmaan, joten työkalujen valinta oman yrityksen tarpeisiin tehtiin huolellisen ja systemaattisen vertailun perusteella. Listasimme liiketoimintamme kannalta tarpeelliset ominaisuudet ja priorisoimme ominaisuuksien merkityksen toiminnallemme..."

-- Marja Tiainen

Näytä referenssi

ReferenssiIlonpolku

"Valitsimme ProsperCartin, koska halusimme löytää itsellemme nimenomaan yhteistyökumppanin, joka pystyy tarjoamaan erinomaisen verkkokauppapohjan ylläpitoineen ja pitämään meidät jatkossakin kehityksen kärjessä. Onnistuneen valinnan myötä meillä itsellämme on nyt edessämme hyvät mahdollisuudet keskittyä ydintoimintamme kehittämiseen ja sitä kautta myös tuottavuuden ja.."

-- Tuomo Kokko

Näytä referenssi

ReferenssiKuntokauppa

"Uuden verkkokauppa-alustan valinnassa ProsperCart® osoittautui vahvimmaksi vaihtoehdoksi edistyksellisenä ohjelmistona sekä asiakaskäyttäjän että kauppiaan näkökulmasta. Uuden alustan myötä verkkokaupassamme tavoitellaan entistä selkeämpää, asiakaslähtöisempää, virtaviivaisempaa ja turvallisempaa käyttäjäkokemusta. Kauppiaan näkökulmasta vaihdos luo edellytyksiä.."

-- Matias Kukkonen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

ProsperCart - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

ProsperCart - Referenssit

ProsperCart - Bloggaukset

ProsperCart - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

ProsperCart - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

ProsperCart - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

ProsperCart kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku