Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

PowerMarkkinointi Oy on tulosvastuulliseen B2B-markkinointiin erikoistunut markkinointitoimisto. Meidän tehtävämme on saada markkinointi tukemaan liiketoimintaasi inbound-markkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation keinoin.

PowerMarkkinointi Oy

Yritysesittely

Missiomme on saada markkinointi tuottamaan liidejä ja tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa oikeasti ja mitattavasti.

Rakastamme markkinoinnin mittaamista ja teemme vain niitä asioita, joilla on oikeasti vaikutusta liiketoimintaan. Aloitamme yhteistyön aina tutustumalla perin pohjin liiketoimintaasi ja määrittelemällä kasvuasi tukevat tavoitteet. Tavoitteiden saavuttamiseksi laadimme strategian ja toimenpidesuunnitelman, joka yhdistelee tehokkaimpia inbound-markkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation keinoja.

Tiedämme, että pelkällä konsultoinnilla ja suunnittelulla ei tehdä tulosta, vaan se vaatii myös tekoja - siksi autamme teitä myös suunnitelman toteutuksessa. Tiedämme olevamme hyviä siinä, mitä teemme - siksi annamme työllemme ilomielin 100 % tulostakuun.
Työntekijöitä 9
Y-tunnus 2382573-4
Perustettu 2011
Www Kotisivut
Puh +358 50 581 8770
E-mail info(at)powermarkkinointi.com

Toimipaikat     Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Sisällönhallinta

Teknologia:

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: PowerMarkkinointi, facebook mainonta, Hakukonemainonta, hakukoneoptimointi, verkkomainonta, mainostaminen, Markkinointiviestintä, digitaalinen viestintä, digitaalinen markkinointi, Google Adwords, Hubspot, Sisällöntuotanto, Sisältömarkkinointi, Google Analytics, Projektijohtaminen, Sosiaalinen media, Mainonta, kampanja, b2b, Liidien generointi, inbound, inbound-markkinointi, asiakkuusmarkkinointi, b2b-markkinointi, digimarkkinointi, markkinoinnin automaatio, vuokraa markkinointipäällikkö, markkinoinnin mittaaminen, markkinointimateriaalit, Markkinointiautomaatio, markkinoinnin ulkoistuspalvelut

Sosiaalisessa mediassa

PowerMarkkinointi - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiPower­Markkinointi otti JotBarin markkinoinnin kokonaisuuden haltuun

"Tämän päivän juttu on läpinäkyvyys ja rehellisyys sekä asiakkaasta välittäminen, mikä näkyy meidän sisällöissä."

-- Toimitusjohtaja Krister Juselius

Näytä referenssi

ReferenssiMarkkinoinnin ulkoistamisella tuloksia - Case Alfame

"Yhteistyö on syventynyt niin, että PowerMarkkinointi on vahvasti mukana myös strategisessa kehittämisessä. Kuukausittain strategisissa palavereissa yhdessä pohditut asiat tukevat liiketoimintaamme, ja saamme apua nykytoiminnan kehittämiseen."

-- Toimitusjohtaja Janne Tirkkonen

Näytä referenssi

ReferenssiPengonin kasvutarina markkinoinnin tukemana

"Yhteis­työn alussa epäilimme, sopiiko tällainen sisältö­markkinointi meidän yrityksellemme. Sitten kun liidejä alkoi tulla, niitä tuli niin paljon, ettei niitä kaikkia ehditty käymään kunnolla läpi."

-- Kehityspäällikkö Joni Borgström

Näytä referenssi

ReferenssiCase Visma Software Oy

"PowerMarkkinoinnilta löytyi oikeanlaista näkemyksellisyyttä ja asiantuntijuutta sekä rohkeutta johtaa myös asiakasta. Meidän ei itse tarvinnut käyttää aikaa prosessin eteenpäin viemiseen ja käytännön toimenpiteiden toteuttamiseen, vaan PowerMarkkinoinnin asiantuntijat hoitivat käytännössä kaiken."

-- Katja Bäckström, markkinointipäällikkö

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

PowerMarkkinointi - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Rakastamme markkinoinnin mittaamista ja teemme vain niitä asioita, joilla on oikeasti vaikutusta liiketoimintaan. Tutustu työkalupakkimme sisältöön tarkemmin.B2B-inbound-markkinointi

Inbound-markkinointi on..

PowerMarkkinointi - Referenssit

PowerMarkkinointi - Bloggaukset

PowerMarkkinointi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

PowerMarkkinointi - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

PowerMarkkinointi - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

PowerMarkkinointi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku