logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Poutapilvi web design kokemuksia

Poutapilvi web design kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Poutapilvi web design Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiAboard-lehti siirtyi verkkoon

"Positiivista palautetta on tullut lehden käytettävyydestä ja toiminnallisuuksista. Itse olemme tyytyväisiä sen ulkonäköön – siitä tuli juuri sellainen kuin etukäteen kuvittelimme."

-- Marjo Ekman

Näytä referenssi

ReferenssiTurun Satama - Kun ajalla on merkitystä

"Verkkosivujen sisältö saatiin sopivan tiiviiksi ja tarinalliseksi yhteisellä sisällön suunnittelu- ja ideointivaiheella. Sivuston visuaalinen ilme saatiin hyvin tukemaan yrityksemme viestinnän ilmettä. Lisäksi sivuston tekninen toteutus onnistui hyvin ja ammattitaidolla."

-- Marjo Ekman

Näytä referenssi

ReferenssiHyönteismaailma - hyönteisten torjunta kiinnostaa jokaista.

"Hyönteismaailma.fi -sivustoa lähdettiin uudistamaan, koska sivusto ei vastannut teknisiltä ominaisuuksiltaan nykypäivän vaatimuksia. Sivusto oli hidas, ja lisäksi sivuston päivittäminen oli hankalaa ja aikaa vievää. Tähän haluttiin ratkaisu, joka mahdollistaisi helpon ja nopean päivityksen ja sivuston ylläpidon, ja vastaisi viimeisimpiä teknisiä vaatimuksia. Aiemman positiivisen.."

-- Reija Niemi

Näytä referenssi

ReferenssiFlowrox Oy - globaalin konsernin verkkopalvelu

"Koen vain, että kaltaistanne firmaa ja asennetta töihin pitää auttaa tuomaan julki tai siitä pitää ainakin kiittää. Kevään aikana opin, että nettisivufirmoja on monenlaisia - te erottaudutte niistä eduksenne. " - Elina Mäkinen, FlowRox Oy "

-- Elina Mäkinen

Näytä referenssi

ReferenssiKeski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä

"Poutapilven tarjoama P4-järjestelmä on todella hyvä. Itselläni on kokemusta avoimista järjestelmistä kuten WordPress ja Joomla, niilläkin varmaan pärjäisi, mutta tämän P4-kokemuksen jälkeen ei tulisi mieleenkään käyttää vastaavassa projektissa niitä. Järjestelmän lisäksi Poutapilven asiantuntemus on tullut tarpeeseen, vaikka itsekin aiheesta kuvittelen olevani hieman.."

-- Heidi Sulosaari

Näytä referenssi

ReferenssiNiemi.fi - muuttaa kaiken.

"Olemme tyytyväisiä, että valitsimme Poutapilven verkkosivu-uudistuksemme kumppaniksi. Olemme saaneet hyvää palautetta uusien kotisivujemme käytettävyydestä ja Niemen brändiä tukevasta ilmeestä niin asiakkailtamme kuin omalta henkilöstöltämme. Yhteistyö Poutapilven kanssa sujui hyvin koko projektin ajan: etukäteen sovittu budjetti piti, ja aikataulumme tiukentuessa Poutapilvi.."

-- Ilpo Niemi

Näytä referenssi

ReferenssiPaimion kaupunki - vireä ja hyvinvoiva maaseutukaupunki.

"Internetpalvelun uudistuksella pyrimme luomaan aidosti asiakkaitamme palvelevat ja toimintaamme tukevat sivut. Tavoitteenamme oli samalla erottua viiteryhmässämme muista visuaalisesti näyttävien elementtien avulla. Poutapilven johdolla palvelun käyttöönotto sujui suunnitelmallisesti ja myös poikkeuksellisen nopeasti. Toteutimme yhdessä juuri tavoitteidemme mukaiset sivut. "

-- Pasi Hutanen

Näytä referenssi

ReferenssiVisit Kauhava - tervetuloa Kauhavalle!

"Julkaisujärjestelmä on hyvä ja monipuolinen. Yhteistyö myös Poutapilven kanssa toimi hyvin: aina sai apua ja vastauksia kysymyksiin. "

-- Hannele Luhtala

Näytä referenssi

ReferenssiAkava.fi - yhdessä työtä sen hyväksi, että akavalaiset menestyvät ja voivat hyvin työurallaan.

"Halusimme jatkaa verkkopalvelun tuottamista samalla järjestelmällä ja saman yhteistyökumppanin kanssa kuin ennenkin, koska aiemmat projektit olivat sujuneet luonnikkaasti ja järjestelmä on helppokäyttöinen sekä laajennettavissa, mikä on hyvä asetelma jatkokehitystä varten. Niin kuin toivoimme, verkkopalvelu viestii monipuolisesti Akavan ja liittojen toiminnasta, työmarkkina-asioista.."

-- Ritva Siikamäki

Näytä referenssi

ReferenssiPuumerkki Oy - puurakentamisen ratkaisut ammattilaisille.

"Kommunikointi toimi ja tarvekarttoitus sekä määrittely ammattimaista, lisäksi Poutapilvellä on laajaa verkko-osaamista joka tuotiin hyvin käyttöömme. "

-- Miikka Vainio

Näytä referenssi

Siirry Poutapilvi web design Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Poutapilvi web design Oy:n referenssit

Poutapilvi web design Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin
Tilaajan ja toimittajan tiimityö auttaa ohjelmistoprojektin onnistuneesti maaliin
30 miljardin liikevaihtoon yltävän Arrow:n Proof-of-Value -kilpailu haastaa yrityksiä etsimään IoT:stä ratkaisua liiketoiminnan ongelmiin

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia