Positive Productions kokemuksia

Positive Productions kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Positive Productions Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiRaksApp, Rakennusliiton mobiilisovellus

"Positive Productionsin kanssa työskentely on ollut saumatonta ja helppoa. Meidän toiveita kuunneltiin aidosti ja niihin reagoitiin todella nopeasti. Samalla kaikkein villeimmille ideoille laitettiin ammattimaisesti jarrua, ettei mentäisi hätiköimään tai muuten asioiden edelle. Lähtökohtana oli luoda helppo, yksinkertainen ja nopea sovellus, jota kaikkein paatuneinkin raksaäijä osaa käyttää, eikä mielenkiinto lopu heti alkumetrien monimutkaisuuteen. Jäseniltä saatujen ensikokemusten perusteella tässäkin on onnistuttu erittäin hyvin. Projektin alusta alkaen meille tehtiin selväksi, että palveluperiaatteena on asiakaslähtöisyys ja sitä se todellakin on ollut! Olimme kokoajan tilanteen tasalla ja tiesimme missä vaiheessa edetään, kiitos POSP:n toimivan projektinhallinnan. Ensimmäisen vaiheen lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä. Tästä kertoo myös osaltansa se, että sovelluksen jatkokehityksestäkin on jo keskusteltu, vaikka sovellus julkaistiin vasta kaksi viikkoa sitten! "

-- Niko Seppänen, Rakennusliiton Raksanuoret

Näytä referenssi

ReferenssiTouring Carsille asuntoautojen online booking tukemaan kasvua Euroopassa

"- Positive Productionsin mielenkiinto ei loppunut siihen kun saatiin nimet paperiin. Nurmelan Pekka pitää yhteyttä säännöllisesti ja esittelee jatkokehitysmahdollisuuksia. Jos on ollut ongelmia ne on hoidettu todella nopeasti. Koen että he ovat oikeasti ottaneet meidän haasteemme omikseen ja ymmärtäneet kuinka tärkeä myynnin työkalu tämä meille on. Se tekee meidän elämämme helpoksi. Henkilökohtaisesti arvostan tätä todella paljon."

-- Johannes Haapakoski, Chain Coordinator, Touring Cars

Näytä referenssi

Siirry Positive Productions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Positive Productions Oy:n referenssit

Positive Productions Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Hankinnasta maksuun -prosessin optimointi yli siilojen ja muutosten onnistunut johtaminen
Ite wikin kirjautuminen on uudistunut
Uusien ideoiden syntyminen vaatii koneiden keskelläkin vuorovaikutusta ihmisten välillä

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia