Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Toteutamme korkealaatuisia, toimivia ja arvoa tuottavia digitaalisia palveluita. Olemme intohimoisia ohjelmistokehittäjiä ja muotoilijoita, aina etsimässä uusia tapoja ratkaista ongelmia teknologian avulla.

Perfektio Oy

Yritysesittely

Autamme yrityksiä hyödyntämään todellista potentiaaliaan digitaalisuuden avulla. Missiomme on auttaa yrityksiä ja yhteisöjä löytämään ja rakentamaan juuri sellaiset ratkaisut, joiden avulla he palvelevat asiakkaitaan ja jäseniään parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki työntekijämme ovat akateemisesti koulutettuja digitalisaation supersankareita, joilla on vuosien kokemus verkkopalveluiden ja -sivustojen rakentamisesta. Nuoresta iästämme huolimatta asiakkainamme on niin suuria kansainvälisiä pörssiyrityksiä kuin pienempiä toimijoita, kuten yhdistyksiä.

Teemme yhteistyötä kaikenkokoisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Laajasta verkostostamme löytyy yhteistyökumppaneita niin data-analytiikasta IoT-ratkaisuiden rakentamiseen, kuin sisällöntuottamisesta valokuvaamiseen.
Työntekijöitä 12
Y-tunnus 2783844-4
Perustettu 2016
Www Kotisivut
Puh 045 220 6933
E-mail info@perfektio.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Projektinhallinta, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Google, Android, iOS, Angular, Django, Node.js, React, React Native, Ruby on Rails, C#, C++, Java, Javascript, Python, Ruby, Scala

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Perfektio, IoT, angularjs, MongoDB, CSS, PostgreSQL, MySQL, Git, PHP, Javascript, Java, Drupal, html5, scrum, Agile, Lean, python, azure, AWS, testaus, RoR, MSSQL, Maven, Design Sprint, avoin innovaatio, open innovation

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Perfektio - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Perfektio - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Me Perfektiolla autamme kaikenkokoisia yrityksiä ja toimijoita uuden liiketoiminnan suunnittelussa ja bisneskriittisten ongelmien ratkaisemisessa avoimen innovaation avulla. Perfektio on Suomen johtava yritys avoimen innovaation..

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Huippuunsa hiotun käyttökokemuksen kruunaa pikselilleen täydellinen graafinen ilme. Meiltä löytyy kokemusta kaikenlaisen grafiikan suunnittelusta: olemme tehneet mobiilisovelluksia, verkkopalveluita, 3D-grafiikkaa,..

Mobiilikehitys

Suuri osa ihmisten Internetin ja digitaalisten palveluiden käytöstä tapahtuu jollain muulla laitteella, kuin perinteisellä tietokoneella. Julkaisemalla mobiilisovelluksesi iOS ja Android -alustoille, tavoitat modernin..

Pilvipalvelut / SaaS

Suosimme kaikissa projekteissamme Amazon Web Services -pilvipalvelua. AWS:n avulla palvelusi ylläpitokustannukset pysyvät kohtuullisina, vaikka käytössä on tuorein ja paras teknologia. Amazonin hoitaessa ylläpitoon..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Digitaalisten palveluiden tulee olla ennen kaikkea helposti käytettäviä ja visuaalisesti miellyttäviä. Nykyaikaan eivät kuulu vaikeaselkoiset palvelut, vaan ihmisille suunnatut ratkaisut, joita on ilo käyttää. Sanoipa..

Ohjelmistokehitys

Rakennamme aidosti hyvin koodattuja, skaalautuvia ja nykyaikaisia digitaalisia palveluita. Työskentelemme asiakaslähtöisesti ja ketterän ohjelmistokehityksen periaatteiden mukaisesti moderneilla teknologioilla. Meille..

Perfektio - Referenssit

Perfektio - Bloggaukset

Perfektio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Perfektio - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Intohimoisia digitalisaation supersankareita

Me Perfektiolla olemme intohimoisia ohjelmistokehittäjiä, muotoilijoita ja digitalisaation supersankareita. Meille ei ole väliä oletko vielä koulun penkillä, vai jo vuosia sitten valmistunut. Tärkeintä on innostus omaan tekemiseen ja uuden opetteluun.

Perustimme Perfektion sillä ajatuksella että töihin meno ei ahdista, ja että töissä oppii uusia asioita mukavassa porukassa. Siitä pidämme kiinni tulevaisuudessakin. Meillä jokainen työntekijä saa vastuuta ja vapautta, sekä valita itse omat työvälineensä ja työympäristönsä. Työskentelemme ketterästi moderneja teknologioita käyttäen; uskomme että silloin työntekijämme ja asiakkaamme ovat tyytyväisimpiä. Asiakasprojektien ja konsultoinnin lisäksi teemme sisäisiä projekteja, ja rakastamme hackathoneissa käyntiä.

Taikasanabingo: AWS, C#, Django, Java, Javascript, Python, Rails, React, React Native, Serverless, Swift, Adobe CC, Sketch, Framer, Invision

Perfektio - Rekryilmoitukset

 

Perfektio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku