Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pengon kokemuksia

Pengon kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Pengon Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiMKO Ympäristöpalvelut & Qlik Cloud: asiakasportaali jätemäärien seurantaan

"Pengonin tapa tehdä projekteja on ketterä ja virtaviivainen. Totta kai myös hinta vaikutti päätökseen, mutta suurempi painoarvo oli sillä, että projektin toteutus oli kevyempi eikä sitonut meiltä alkuvaiheessa juuri lainkaan resursseja. Pengonin tiimi oli hyvin oma-aloitteinen ja koostui oman alansa ammattilaista - sen huomasi kaikesta mitä tehtiin. Myös ongelmakohdissa löydettiin.."

-- Hanna Hietama, liiketoiminta- ja palvelupäällikkö, MKO Ympäristöpalvelut Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPower BI:n kokeilu PoC-toteutuksella – Case: Sepa

"Pengonin PoC-konsepti antoi meille hyvän startin myynnin raportointiin ja Power BI -raportoinnin kehittämiseen. Power BI on helpottanut myynnin raportointia huomattavasti. Ajatuksenamme on laajentaa raportointia mm. talouden ja tuotannon raportteihin"

-- Sampsa Pöllänen, talouspäällikkö, Sepa Oy

Näytä referenssi

ReferenssiTiedolla johtamisen kehittäminen Analyytikkopalvelulla – case: Varova

"Analyytikkopalvelu on ollut erittäin toimiva konsepti, ja Pengon on ketterä ja palveluhaluinen kumppani. He ovat reagoineet nopeasti ja joustavasti meidän pyyntöihimme. Yhteistyö toimii hyvin, suosittelen."

-- Björn Lohrum, laskentapäällikkö, Varova Oy

Näytä referenssi

ReferenssiMyynnin raportointi Power BI -järjestelmään - case: Molok Oy

"Jos IT-projekti voi olla helppo, niin tämä on ainakin yksi helpoimmista, mitä olen nähnyt tähän mennessä. Suosittelen kaikille yrityksille, jotka haluavat hyvän raportointijärjestelmän ja hyvän kumppanin rakentamaan sitä. Me jatkamme yhteistyötä Pengonin kanssa mm. tuotannon ja laadun seurannan sovelluksen parissa."

-- Teuvo Halonen, talousjohtaja, Molok Oy

Näytä referenssi

Referenssi"Projekteista on saatava mahdollisimman tarkka kuva" – Case: Elvera

"Pengonilla on aito halu palvella, ja he ovat pystyneet ratkaisemaan teknisesti kaiken. He olivat aktiivisesti yhteydessä ja varmistivat, että projekti etenee oikeaan suuntaan. Meitä kuunneltiin ja huomioitiin. Heitä on helppo suositella muillekin yhteistyökumppanina."

-- Tuure Aho, liiketoimintajohtaja, Elvera Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKaslink Oy tekee ruokainnovaatioita – tieto on osa reseptiä

"Pengonista on jäänyt hyvä mielikuva. Se on semmonen yritys, joka keskittyy siihen, että nyt tehdään näitä asioita. Jätkät astuu ovesta sisään, naksauttaa sormia ja kysyy, mitä sä haluat. Vähän aikaa kuuluu näppäimistöltä naputus ja sitten he kysyy, miltä tämä näyttää"

-- Eero Niskanen, CIO / Kaslink Oy

Näytä referenssi

ReferenssiHydroline Oy tehosti raportointia BI-järjestelmän avulla

"Päädyimme Qlikiin, koska sen käyttäjät vaikuttivat kaikkein tyytyväisimmiltä. Tämän jälkeen etsimme toimittajaa järjestelmälle ja haimme joustavaa kumppania, joka pystyy nopeasti reagoimaan Hydrolinen tarpeisiin."

-- Miikka Ylikangas, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiVexve Oy – Kansainvälisen yrityksen analytiikka sai uutta potkua siirtymällä Qlik Senseen

"Näen ehdottomasti, että Qlik Sense tulee hyödyttämään meitä tulevaisuudessa -- me tulemme rakentamaan sinne tosi monipuolisesti toimitusketjun raportointia. Se tulee olemaan meillä huomattavasti (vanhoja järjestelmiä) laaja-alaisemmin käytössä."

-- Jenni Koivunen, Head of Digital Solutions and IT / Vexve Oy

Näytä referenssi

ReferenssiMyllyn Paras saa nyt tarkempaa analytiikkaa elintarvike­tuotannon tarpeisiin

"Pengonin kanssa on tehty kehitystä pienistä muutoksista isompiin projekteihin. Toteutus on ollut heidän kanssaan aina joustavaa ja nopeaa"

-- Jari Riippi, Business Controller / Myllyn Paras konserni

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Pengon kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pengon Oy:n referenssit

Pengon Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia