Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Parm AG kokemuksia

Parm AG:lla on yhteensä 3 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Parm AG kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Parm AG on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiJoustava verkkopohjainen ratkaisu

"myPARM on meille paras ratkaisu, sillä se on verkkopohjainen ratkaisu, joka voidaan ottaa käyttöön kansainvälisesti. Se on joustavasti käytettävä ja tarjoaa aina ajantasaisen ja läpinäkyvän yleiskuvan projektien rahoituksesta.” Stefan Hosang, CEO of Amberg Engineering AG"

-- Stefan Hosang

Näytä referenssi

ReferenssiParmin asiantuntijat

"MyPARM-asiantuntijoiden korkea osaaminen ja sitoutuminen mahdollisti PM-ratkaisun nopean muuntamisen ja laajentamisen ideoidemme mukaan. Yrityskohtaiset vaatimuksemme toteutettiin osaavalla ja suoraviivaisella tavalla.” Ali Ihsan Dalkan, Chairman of the Board of Directors of WSP Suisse AG"

-- Ali Ihsan Dalkan

Näytä referenssi

ReferenssimyPARM:n integrointi SAPiin

"myPARM:n tärkein etu: projektin laskutustiedot löytyvät kaikki yhdestä tietokannasta. Projektin yleiskatsaus tarjoaa helpon pääsyn tietoihin projektipäälliköille. Jokainen käyttäjä pääsee käsiksi reaaliaikaisiin tietoihinsa oman roolinsa perusteella.” Rajapinta SAP:n kanssa poistaa päällekkäisyydet myyntisaamisten ja ostovelkojen välillä. Parm AG:n ja EmCen kanssa tehdyn.."

-- Jaana Anttainen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Parm AG kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Parm AG:n referenssit

Parm AG:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia