Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PACE kokemuksia

PACE kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka PACE on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiFennian onnistunein kehitysprosessi

"PACE on ollut onnistunein yhteistyöhanke Fennian historiassa. PACE:n kautta saavuttamamme hyödyt ylittävät kaikki odotuksemme."

-- Taru Luontama, Director of Corporate Underwriting

Näytä referenssi

ReferenssiFennia kiittää korkeasta ROIsta

"Tiivis yhteistyö PACEn kehityksessä on ollut sujuvaa ja käyttöönotto on onnistunut hyvin. ROI on ollut korkealla tasolla."

-- Seppo Vihervaara, Director of Risk Management Services

Näytä referenssi

ReferenssiBusiness Finland ja asiakastyön digiavusteisuus

"Business Finland on ottamassa seuraavan askeleen asiakastyön digiavusteisuudessa. Rohea osoitti ymmärrystä koko hankintaprosessin ajan asiakassuhteiden ja -kohtaamisten kehittämiseen tarvittavista ratkaisuista ja ymmärsi Business Finlandin tavoitteet. PACE-palvelualusta on vakuuttava ja kattava ratkaisu asiakastyön digiavusteisuuden luomiseksi. Odotamme innolla yhteistyötä Rohean kanssa."

-- Tomi Rauste, Senior Director

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin PACE kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

PACE:n referenssit

PACE:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia