logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Zervant menestynyt kasvuyritys Slushista

Referenssikoko artikkeli: https://www.zervant.com/fi/news/zervant-menestynyt-kasvuyritys-slushista/”


Yrittäjyyden pitäisi olla hauskaa ja helppoa!” Näin ajattelivat kaverukset Mattias Hansson ja Tuukka Koskinen kun he perustivat ensimmäisen yhteisen yrityksensä, Zervantin, noin 5 vuotta sitten. (Katso Slushin pitchaus-video alempana)

Mattias ja Tuukka olivat ennen tätä hanketta kumpikin omilla tahoillaan olleet yritteliäitä jo pitkään ja Tuukka oli pyörittänyt omaa konsultointiyritystä sivutoimisena jo vuodesta 2003.

Oman yrityksen perustaminen oli ollut haaveissa kummallakin miehellä siis jo pitkään ennen kuin he perustivat Zervantin. He myös tutustuivat toisiinsa alun perin yritteliäshenkisessä startup-yrityksessä nimeltä Oplayo, jossa he työskentelivät vuosina 2000–2003.

Heidän liikeidea lähti liikkeelle palvelusta, joka helpottaa yrittäjien paperityösumaa. Bisnesidean jatkuva testaaminen ja muokkaaminen on kasvuyritysten voimavara, sillä tällä tavalla palvelua voidaan muokata asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi. Slush-tapahtuma oli hyvä paikka testata bisnesideaa ja kerätä palautetta. Lopulta ideasta muovautui Zervant, joka on verkkopohjainen palvelu, jolla lievitetään yrittäjien laskutuksen ja kirjanpidon tuskaa.

Kuten Mattias toteaa videossa, on kirjanpito yleensä tylsää ja pakkopullaa yrittäjille. Zervantin avulla yrittäjä säästää aikaa ja hermoja koska kirjanpito- ja laskutusosuudet ovat synkronoituja ja suurimmalta osalta automatisoituja.

Pääkohderyhmäksi valikoituivat mikroyritykset eli kaikkein pienemmät yritykset, kuten toiminimet, ammatinharjoittajat ja freelancerit.

Vuonna 2014 vain vuosi pitchauksen jälkeen Tuukalla ja Mattiaksella oli monta investointitapaamista sovittuna 2014-vuoden Slushiin. Maaliskuussa 2015 Conor Venture Partners investoi Zervantiin 1,5 miljoonaa euroa.

Mattias: ”Slush toimii hyvänä ovien
avaajana investoinneille varsinkin
meidän tapauksessa.”

Zervant on kasvanut 6 työntekijästä kahteenkymmeneen alle kahdessa vuodessa, joten tavoitteet, joita videossakin mainitaan, ovat osittain jo saavutettuja.

Paljon on vielä edessä mutta kasvu on lupaavaa ja 70 000 rekisteröityneen yrityksen rajapyykki menee pian rikki.

Tänä vuonna Zervantilta osallistuu Slushiin jopa 10 työntekijää. Heidät tunnistaa turkoosinvärisistä paidoista. Tiimiläisten kanssa voit jutella suomea, englantia, ruotsia, saksaa, ranskaa tai espanjaa. Tulethan rohkeasti hihasta kiskaisemaan.

Nähdään Slushissa! :)

Slush on verkostoitumistapahtuma investoijille ja yrityksille etenkin startupeille joilla on tavoitteena kasvaa mahdollisimman nopeasti. Slush on paikka jossa yritysideat ja investoinnit kohtaavat ja yritysideoita voidaan hioa yhdessä paremmiksi.

Haluatko helpottaa paperisotaa ja tehdä laskutuksesta nopeampaa? Kokeile laskutusohjelmaa ilmaiseksi alla olveasta linkistä!

Pinterest
Referenssin infoboxi
Zervant

Tiedot

Lisätietoja

Zervant:n yritysprofiili Kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Zervant kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Zervant - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Zervant - Muita referenssejä

Zervant - Muita bloggauksia

Siirry Zervant kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia