Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

YTK:n BI -arkkitehtuuri esiselvitys

ReferenssiYleinen Työttömyyskassa YTK:n tehtävänä on ansioturvan järjestäminen työttömänä oleville jäsenille. Jo yli 380 000 suomalaista palkansaajaa on valinnut YTK:n työttömyysturvansa hoitajaksi, joka kuvastaa sitä, että YTK on oikealla asialla. YTK on vakavarainen toimija ja hallinnon tehokkuus on tärkeää, jotta haastavassakin työllisyystilanteessa YTK pystyy pitämään jäsenmaksun mahdollisimman edullisena.

YTK pyrkii olemaan mukana teknologian kehityksessä ja hyödyntää teknologian kehitystä omien jäsenten palvelussa ja omassa työssään. Tähän liittyen YTK aloitti keväällä 2016 hankkeeen, minkä tavoitteena on luoda YTK:lle yhtenäinen, kattava ja helppokäyttöinen raportointi- ja analysointiratkaisu, jota hyödynnettäisiin aina johdon raportoinnista ja talousraportoinnista koko henkilökuntaa koskevien asioiden raportointiin. YTK haki hankkeen ensimmäisessä vaiheessa kokenutta osaajaa, joka pystyisi antamaan YTK:lle suuntaviivat sekä lyhyen että pitkän aikavälin ratkaisuksi – sekä teknologian että toteutuksen osalta. Invenco valittiiin tämän, työpajoista ja haastatteluista koostuvan, kokonaisuuden kumppaniksi.

Suosittelija:

”Olen tyytyväinen Invencon osaamiseen ja siihen, että konsultti pystyi lyhyissä työpajoissa kaivamaan meille olennaiset ja tärkeät asiat esiin. Mielestäni tämä konsultaatio antaa meille hyvät suuntaviivat lähteä kehittämään meille sopivaa ratkaisua eteenpäin. Suosittelen!”

Auli Hänninen, Toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Yleinen Työttömyyskassa - YTK
Ajankohta: 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Räsänen

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Integraatiot

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Järjestöt ja yhdistykset

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Yritysarkkitehtuuri
tiedonhallinta
analytiikkaratkaisu
arkkitehtuurisuunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia