Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yrityslasku B2B-verkkokaupankäynnissä

BloggausYritykset siirtävät hankintojaan verkkoon yhä enenevässä määrin. Postin verkkokauppatutkimuksen mukaan jo neljä viidestä ostajasta tekee yritysostoksia verkossa. Muutoksen taustalla ovat muun muassa jatkuvasti kehittyvät maksupalveluratkaisut, joiden ansiosta yritysostojen tekeminen on helppoa ja turvallista myös verkossa.

 

 

Lasku – yritysten suosima maksutapa

 

Yritysasiakkaiden osuus verkkokaupan myynnistä kasvaa koko ajan, mutta kasvua ovat hillinneet käytännön haasteet verkko-ostamisen kanssa. Tyypillisesti B2B-verkkokaupan ostokset voidaan maksaa yrityskortilla tai yrityksen pankkitililtä verkkomaksuna, mikäli ostajan valtuudet tähän riittävät. Näihin maksutapoihin tarvitaan aina erikseen myönnetyt oikeudet eivätkä ne välttämättä palvele kaikkia yrityksiä ja ostotilanteita, sillä ostajalle tulisi olla myönnettynä yrityksen luottokortti tai käyttöoikeudet yrityksen pankkitiliin. Tällaisten oikeuksien myöntäminen ja niiden valvominen isoissa organisaatioissa vaihtuvan henkilökunnan parissa on työlästä ja riskialtista. Sen sijaan yrityslaskulla ostaminen on joustavampi tapa tehdä ostoksia, ja se tuo useita etuja niin ostoksia tekevälle yritykselle kuin verkkokauppiaallekin.

Laskulla maksaminen on yrityksille tuttu toimintatapa jo entuudestaan, ja siihen liittyvät prosessit ovat yleensä yrityksissä jo vakiintuneet. Verkkokaupassa yrityslaskun edut ovat kiistattomat: yrityslasku tarjoaa ostajalle vähintään 14 päivää korotonta maksuaikaa, mutta ei tarkoita tilitysviivettä kauppiaalle. Luottoriskin kantaa luotonmyöntäjä, ja luottotarkistus tehdään jokaisen ostotapahtuman yhteydessä y-tunnuksen avulla. Turvallisen maksamisen takaamiseksi ostaja tunnistetaan aina vahvan tunnistautumisen avulla. Etuna kauppiaalle esimerkiksi Svea hoitaa yrityslaskuasiakkaiden laskutus- ja perintäprosessin, ja lasku toimitetaan joko verkkolaskuna, sähköpostitse tai perinteisellä postilla ostajayrityksen viralliseen osoitteeseen.

Svean yrityslaskulla maksettaessa ostajayrityksen henkilökunta voi tehdä helposti hankintoja verkkokaupasta ilman, että yritystä on rekisteröity verkkokaupan asiakkaaksi. Lisäämällä yrityslaskun verkkokaupan maksutapoihin mikä tahansa verkkokauppa muuttuu myös yrityksiä palvelevaksi B2B-verkkokaupaksi käden käänteessä.

 

 

Miksi yrityslasku tulisi ottaa verkkokaupan maksutapavaihtoehdoksi? 5 syytä:

 

1. Täydentää maksutapavalikoimaa vastaamaan myös yritysasiakkaiden tarpeisiin

2. Korotonta maksuaikaa ostajayritykselle

3. Ei luottotappioriskiä kauppiaalle

4. Helppo ottaa käyttöön nykyiseen verkkokauppaan

5. Edullinen tapa luotottaa yritysmyyntiä

 

Yrityslasku ja Svean osto-oikeusrekisteri

 

Yrityslasku on jo monelle mieluisin maksutapa, mutta aiemmin yrityslaskulla voitiin tilata tuotteita vain yrityksen viralliseen osoitteeseen väärinkäytösten välttämiseksi. Yritysostajat toivoivatkin Svean ratkaisevan sen haasteen, miten yrityslaskulla tilatut tuotteet voitaisiin toimittaa turvallisesti juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Myös ostamisen toivottiin helpottuvan niin, että kaikille tarvittaville henkilöille voitaisiin sallia ostosten tekeminen yrityksen nimissä riippumatta henkilön roolista.

Yrityslaskun monipuolisuutta täydentääkseen Svea onkin tuonut markkinoille osto-oikeusrekisterin, joka entisestään lisää yrityslaskun etuja. Osto-oikeusrekisterin avulla ostajia voidaan helposti hallinnoida organisaation sisällä, eikä ostosten turvalliseen tekemiseen vaadita nimenkirjoitusoikeutta.

Lue lisää Svean osto-oikeusrekisteristä, niin verkkokaupan kuin ostajankin näkökulmasta! Löydät artikkelin kokonaisuudessaan blogistamme, täältä >>

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Svea
b2b
verkkokauppa
lasku
laskutus
Vaimo
Vaimo Finland
Verkkoliiketoiminta
maksutapa

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia