Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yritysjohdolle ajan säästöä ja hallittavuutta

Referenssi

Peltisepäntöitä ja muita kattohuoltoja tekevä Kuopiolainen Kalteva Oy palvelee niin taloyhtiöitä, yrityksiä kuin kotitalouksiakin. Kaltevalla on ollut Easoft käytössä nyt noin kaksi vuotta ja palvelee vielä jatkossakin. Easoft on ollut yritykselle niin hyödyllinen, että sitä on jo suositeltu muillekin. Toimitusjohtaja ja peltiseppämestari Iivo Kaipainen kertoo ajatuksiaan Easoftista.

 

Erinomainen järjestelmä myös pienimmillekkin yrityksille

”Tarve jonkinlaiselle työkalulle toiminnan hallitsemiseen on ollut yrityksen alusta asti, mutta kunnolla havahduimme asiaan pari vuotta sitten. Easoft tuntui sopivan kaltaisellemme yritykselle parhaiten. Yksinkertaisesti sanoen otimme Easoftin käyttöön, koska halusimme vähentää hallinto- ja paperitöihin käytettävää aikaa.

Järjestelmä tuo yritysjohdolle ajan säästöä ja hallittavuutta

”Näin toimitusjohtajan näkökulmasta suurin hyöty on ollut, että työmaiden hallinta on helpottunut huomattavasti. Toimitusketju siitä hetkestä, kun me olemme jonkun homman sopineet aina siihen pisteeseen, että työmaa laskutetaan hoituu nyt muutamilla klikkauksilla. Eli ajansäästö ja työmaiden hallittavuus on minulle ollut tärkeintä. Yksittäisen asentajan kannalta on tärkeää, että työtuntien kirjaaminen on helppoa.”

Tarjouslaskenta helpottunut huomattavasti

”Tarjouslaskennan osalta Easoft jopa ylitti odotuksemme. Tarjouslaskenta on nyt äärimmäisen yksinkertaista. Voimme antaa tarjouksen asiakkaalle heti kun olemme kohteen nähneet ja ohjelma laskee heti oikean hinnan. Kyllähän se asiakkaan silmissäkin näyttää sujuvalta ja ammattimaiselta.

Asiakkailta on tullut myös kiitosta siitä, että jos joskus vaikkapa vuoden päästä kotitalousasiakas on hukannut esimerkiksi ktv-todistuksensa, niin löydämme sen aina nopeasti tilauksen dokumenteista ja voimme antaa tällä tavoin hyvää palvelua asiakkaillemme.

Kyllä Easoft on tehnyt toiminnastamme systemaattisempaa ja hommat on kokonaisuudessaan paremmin hallinnassa. Ja ihan jos miettii yrityksemme kasvamisen kannalta, niin kyllähän tällainen helppokäyttöinen ohjelma on aivan keskeisessä osassa mahdollistamassa kasvua.”

Suosittelija:

Näin toimitusjohtajan näkökulmasta suurin hyöty on ollut, että työmaiden hallinta on helpottunut huomattavasti.

Kalteva Oy, Iivo Kaipainen, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Easoft logo

Tiedot

Tilaaja: Kalteva Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Easoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Easoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Easoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Easoft - Muita referenssejä

Easoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia