Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yrityksen sopimushallinnan pullonkaulat – ja ratkaisut niihin

BloggausSopimukset ovat yrityksen liiketoimintakriittisimpiä dokumentteja, mutta silti useimmissa yrityksissä sopimushallinta on manuaalista työtä. Manuaalinen työ sisältää aina inhimillisten virheiden riskejä: paperiset asiakirjat voivat hukkua tai dokumentin ainoa versio tahattomasti tuhoutua. Uusimmassa blogissamme tiedonhallinnan asiantuntijamme Riitta Aittaniemi kertoo, miten sopimushallintajärjestelmällä selätetään tavallisimmat yritysten sopimushallintaan liittyvät pullonkaulat.

Sopimusten laatiminen on aikaavievää ja sopimusluonnosten hallinta vaikeaa

Sopimushallintajärjestelmään tallennetaan yrityksen valmiit sopimuspohjat logojen, fonttien ja värimaailmojen kera. Valmiit sopimuspohjat tehostavat jo osaltaan sopimusten laatimista, mutta integraatioiden avulla siitä tulee lähes automaattista. Esimerkiksi CRM-integraation avulla sopimuksille voidaan tuoda valmiina asiakkaan ja hänen tilaamansa tuotteen tiedot.

Jos dokumentteja työstetään manuaalisesti ilman dokumentinhallintajärjestelmää, voi samasta dokumentista löytyä pian useampi versio sähköpostista, tietokoneen työpöydältä tai verkkolevyiltä. Sopimushallinta toimii dokumentinhallintajärjestelmän tavoin, mikä tehostaa versionhallintaa. Näin sopimuksen ajantasaisin versio on aina reaaliaikaisesti kaikkien dokumenttia työstävien saatavilla.

Yhteistyösopimusten hiljainen tieto hukkuu

Sähköpostitse käyty sopimusneuvottelu voidaan liittää sopimushallintajärjestelmän työkaluilla suoraan sopimusdokumentin oheen. Tällöin sopimukseen liittyvä hiljainen tieto, joka ei varsinaiselta sopimuspaperilta löydy, on kaikkien sopimusta käsittelevien saatavilla.

Haluatko lisätietoja?

Lisäksi sopimuksen allekirjoittamiseen sekä valmiiden sopimusten arkistointiin liittyy tyypillisiä pullonkauloja. Liian usein yrityksen leasing-sopimukset siirtyvät suotta jatkokaudelle vain siksi, ettei sopimusta muisteta purkaa. Toisaalta jonkun merkittävän yhteistyökumppanuuden sopimuksen uusiminen saattaa unohtua.

Lue koko juttu Canoraman blogista ja lue lisää sopimushallinnan työkalujen mahdollisuuksista

Pinterest
Canorama Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Canorama kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Canorama kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Canorama - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Canorama - Muita referenssejä

Canorama - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia