Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yrityksen Facebook ja Twitter -tilit osaksi yhtenäistä asiakaspalveluratkaisua?

BloggausSosiaalisessa mediassa tapahtuva vuorovaikutus on asiakaspalvelua yritykselle, siinä missä mikä tahansa muukin kommunikaatio. Digitaalisten kanavien ottaessa jatkuvasti suurempaa roolia ihmisten päivittäisessä kommunikoinnissa, on niihin järkevä suhtautua yhdenveroisesti myös asiakaspalvelun näkökulmasta.

Jotta palvelu on laadultaan tasavertaista myös sosiaalisen median kanavissa muiden ”virallisten” kanavien kanssa, tulee se mielestämme ottaa kokonaisratkaisuun mukaan.


Benemenin tarjoaman ratkaisun avulla yrityksen Facebook- ja Twitter-tili(t) ovat yhdistettävissä osaksi saumatonta monikanavaista asiakaspalveluratkaisua

Sosiaalinen media palvelukanavana

Yrityksestä kiinnostuneen henkilön lähettämä viesti yrityksen Facebook-seinälle tulee näkyviin myös Benemenin tarjoamaan sosiaalisen median kanavahallintaan muiden kanavien rinnalle (sähköpostit, web-chatit, puhelut) ja siitä luodaan tehtävä. Tehtävä tulee näkyviin henkilöille, jotka ovat määritelty vastaamaan sosiaalisen median kanavista tuleviin viesteihin. Nämä henkilöt voivat luonnollisesti olla myös palvelutiimissä, jotka hoitavat sähköposteja, puheluja sekä web-chat keskusteluja.

Yrityksen Facebook-seinälle kirjoitettu viesti näkyy uutena tehtävänä henkilöille, jotka on määritelty toimimaan mukana sosiaalisen median kanavassa. Määrittely tehdään yrityksen resurssien mukaisesti niin, että kanavat on jaettu kunkin asiakaspalvelussa toimivan henkilön parhaan osaamisen mukaan.

Ottamalla viestistä syntyneen tehtävän työn alle, asiakaspalvelutehtävässä toimiva henkilö voi liittyä mukaan keskustelun. Kun vastaus on lähetetty, se tulee näkyviin yrityksen Facebook-seinälle samaan keskusteluketjuun, jonka seinälle kirjoittanut henkilö aloitti.


Yhtenäisen monikanavaisen ratkaisun hyödyt


Ottamalla sosiaalisen median kanavat mukaan yhtenäiseen ratkaisuun, saadaan niihin tulevat viestit työn alle hallitusti. Näin esimerkiksi vasteajan hallinta on helpompaa ja eri kanaviin varatutut resurssit voidaan jakaa tehokkaasti.

Viestit eivät jää roikkumaan yrityksen Facebook-seinälle, vaan niihin osataan puuttua oikealla hetkellä, oikean asiantuntijan toimesta. Myös muut asiakaspalvelijat tietävät, kenellä kukin keskustelu on työn alla.

Kun kommunikointi eri kanavissa hoidetaan keskitetysti, saadaan myös eri kanavista yhdenmukaista raportointitietoa palvelun laadun kehittämiseen.


Sosiaalisesta mediasta tulevista keskusteluista luodaan tehtävät omalla tunnisteella järjestelmään, jolloin niihin on helppo palata (myös muut henkilöt kuin viestiin vastannut asiakaspalvelija) ja se voidaan arkistoida tehokkaasti.

Jos olet kiinnostunut kehittämään sosiaalisen median kanavia osana monikanavaista asiakaspalveluratkaisua, ota yhteyttä tai katso palvelustamme lisää täältä. Esittelemme mielellämme ratkaisun mahdollistamia hyötyjä demon merkeissä.

Pinterest
Benemen logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Benemen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

asiakaskohtaamisten digitalisaatio
asiakaskokemus
Digitaaliset palvelukanavat

Siirry yrityksen profiiliin Benemen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Benemen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Benemen - Muita referenssejä

Benemen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Digia Hubiin kuuluu jo yli 2000 it-alan freelanceria - “Asiakas saa projektin käyntiin ilman vaivalloista rekrytointityötä”
Julkisen pilven kustannukset kuriin – optimoinnin seurauksena saavutetaan jopa 30 prosentin säästöt
TOP20 katsotuimmat tv-ohjelmat - Uutisten ja ajankohtaisohjelmien suosio kasvoi vuonna 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia