Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yrittäjän tarina

BloggausTässä on parikymmentä vuotta katseltu markkinointia alan sisältä ja nähty yhtä sun toista menestystarinaa. Tuhannen projektin jälkeen lakkasin laskemasta, monessako sopassa lusikka on käynyt. Monta tarinaa vois kertoa, muttet uskois puoliakaan, jos tässä kertoisin.

Kateeksi ei käy suomalaisia yrittäjiä, kun firmojaan luotsaavat näinä aikoina. Päivääkään ei mene, ettei joku ole hihasta repimässä uusista tiktokeista, reelseistä tai kamppiksista.

Himassa aikanaan mutsi jo opetti avaamaan oven vanhemmille, syömään lautasen tyhjäks, katsomaan silmiin tervehdittäessä sekä sanomaan kiitos ja anteeks, kun on niiden paikka. Luulin ennen, että kaikille on opetettu. En tiiä sitte tuliko vapaa kasvatus vai mikä, mutta nykyään tulee porukka puhelimessakin ihan iholle, eikä siinä paljon lupia kysellä tai anteeksipyydellä.

On ne yrittäjät vaan kovia sällejä ja gimmoja. On sotaa, tauteja ja rajoituksia. Silti ne vaan menevät eteenpäin ja tekee parhaansa joka päivä. Faija sanoi yks'ilta arvostavansa nykyään entistä enemmän yrittäjiä. Itse oli koko työuransa samassa puulaakissa duunarina, yli nelkyt vuotta.

Olisi kyllä nastaa, kun saisi auttaa niitä enemmän. Itsekin tiedän, että yrittäjien työpöydille mahtuu yhtä sun toista juttua. Aika moni niistä on sinne tullut ihan pyytämättä ja yllättäen.

Jokainen yrittäjä tietää, että asiakkaat ovat tärkeitä. Nehän sen palkan maksaa, niin yrittäjälle, kuin duunareillekin. Aika moni yrittäjä haluaisi kyllä lisää asiakkaita, niin niillä oisi parempi fiilis tulevaisuudesta. Ei kaikki, mutta aika moni. Toiset haluaisivat taloonsa lisää niitä duunareita.

Kaikkihan me tiedetään, että pitäisi erottuu, olla googlessa ja somessakin. Firmoilla ja yrittäjillä on kaikilla omat kilsansa takana. Se meinaa edessäkin oleviin kilsoihin. Siksi ois hullua ajatella, että sama menopeli sopii kaikille.

Mutta sen vain sanon, että juttele meidän jengin kanssa sun firmasta. Ne haluu oikeesti sun parasta. Kaikilta pari tuntia löytyy, jopa yrittäjiltä. Vaikka viikonloppuna tai yöllä, jos se sen vaatii.

Tietenkin laskutan siitä, mutta se on varmasti yks parhaiten käyttämäsi sijoitus tänä vuonna. Sillä me varmistetaan, että meidän jengin ei tarvitse myydä sulle mitään.

Ville Holm

Yrittäjä

Menestystarinat Oy

Pinterest
Menestystarinat Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Menestystarinat kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Toimialakokemus

Media

Siirry yrityksen profiiliin Menestystarinat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Menestystarinat - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Menestystarinat - Muita referenssejä

Menestystarinat - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia