Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yrittäjän ratkaisu työvoiman yli- ja ali­voimaan Vaihtopenkki-palvelulla

ReferenssiKun yritykselläsi on tarpeisiinne nähden liikaa työvoimaa, niin voit tarjota osan henkilöstöstäsi Vaihtopenkki-järjestelmään ja lainata heidät toisen yrityksen tarpeisiin. Työvoiman lainaaminen on erinomainen tapa välttyä esimerkiksi henkilöstön lomauttamiselta.

Alustan liiketoimintamalli perustuu välityspalkkioon, jonka alusta veloittaa vain onnistuneista toimieksiannoista. Näin riski työnantajalle on erittäin matala, jolloin alusta voi aidosti ratkaista kysynnän ja tarjonnan luomia pullonkauloja.

“Välillä matkan varrelle on mahtunut pientä "nokkapokkaa" ennenkuin on päästy taas yhteisymmärrykseen”, kertoo Olli Jylhäsalo Prochoice Oy:ltä.

Yhteistyö Start-Up yrityksen kanssa on ennen kaikkea kehittymisprosessi, jossa molemmat osapuolet oppivat toistensa toiminnasta ja tavoitteista erittäin nopealla tahdilla. Joskus hurja vauhti synnyttää yhteentörmäyksiä, jolloin kumppaneiden yhteistyö- ja ratkaisukyky on koetuksella. Hankaluuksista huolimatta yhteistyö on kantanut hedelmää ja yhteiset tavoitteet on saavutettu.

Prochoicen alustaratkaisu on nyt julkaistu ja palvelulle hankitaan aktiivisesti uusia käyttäjiä. Haltun avulla Prochoice kykeni keskittymään liiketoiminnan kehittämiseen kun ohjelmistokehtys, tiimeineen kasattiin kätevästi Haltun toimesta. Haltu tarjoaa Prochoicelle sovelluskehitykseen liittyvät palvelut suunnittelusta, testaukseen ja infran ylläpitoon.

“Projekti on edennyt hyvin ja nyt aletaan kosiskelemaan asiakkaita palvelumme äärelle, jonka merkittävä on tämä Haltun tuottama järjestelmä. Ollaan siis jännän äärellä”, sanoo Olli Jylhäsalo Prochoice Oy:ltä.

Tutustu Prochoicen alustaan ja asiakkaaseen osoitteessa: https://www.vaihtopenkki.net/

Suosittelija:

Projekti on edennyt hyvin ja nyt aletaan kosiskelemaan asiakkaita palvelumme äärelle, jonka merkittävä on tämä Haltun tuottama järjestelmä. Ollaan siis jännän äärellä

Olli Jylhäsalo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Haltu Oy logo

Tiedot

Tilaaja: ProChoice Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Haltu kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Haltu kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Haltu - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Haltu - Muita referenssejä

Haltu - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia