Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ylläs.fi - Huipputason räätälöity WordPress-verkkosivusto

ReferenssiVisit Ylläs hoitaa ja koordinoi kokonaisvaltaisesti Ylläksen brändin ja alueen markkinointia. Uudistimme Visit Ylläksen Ylläs.fi-verkkopalvelun WordPressillä teknisen toteuttajan roolissa.

Yllas.fi-sivuston tarkoitus on inspiroida valitsemaan Ylläs matkakohteeksi sekä auttaa jo Ylläksellä olevia matkailijoita löytämään juuri heille sopivia palveluita. Sivustolla on vuosittain noin 400 000 käyttäjää ja noin 3,5 miljoonaa sivulatausta. Kieliversiot ovat suomi ja englanti, minkä lisäksi muilla kielillä tarjotaan suppeampia sisältöjä. Asiakas etsi toteutukseen laadukasta ja luotettavaa kumppania, jollaiseksi valikoiduimme lopulta me.

Projekti alkoi helmikuussa 2023 kick-off palaverilla asiakkaan kanssa. Projektin alussa toteutettiin kattava vaatimusmäärittely, jossa käytiin läpi asiakkaan tarkat toiveet sivuston toiminnallisuuksista: Miten erityyppiset sisällöt esitetään sivustoilla, millä ehdoilla käyttäjä voi hakea palveluita ja niin edelleen. Palvelua varten määriteltiin ja suunniteltiin useita räätälöityjä WordPress-lohkoja, kuten esimerkiksi erilaisia karuselleja, teemoitettuja hakutoimintoja ja rajapintoja hyödyntäviä sää-widgettejä. Lisäksi sivustolla on muita räätälöityjä toimintoja, kuten automaattisesti sesongin perusteella vaihtuva väriteema.

Koko sivuston esitettävä sisältö toteutettiin lohkolähtöisesti, eli WordPressin lohkoeditorin puitteissa luotiin n. 50 räätälöityä ”lohkoa” täydentämään WP Coren valmiita lohkoja. Palvelu on myös integroitu VisitFinlandin DataHubiin, josta haetaan välimuistitettuna paikallisten yritysten tietoja. Erityyppisiä sisältöjä ovat muun muassa majoitukset, kohteet, tapahtumat, retket, vuokraamot ja kaupat.

Asiakkaan toiveesta valmiin palvelun julkaisu siirtyi alun perin suunnitellulta syksyltä vuodenvaihteeseen, ja valmis palvelu julkaistiin tammikuussa 2024.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Agenda Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Visit Ylläs
Ajankohta: 2023 - 2024
Toimittajan
yhteyshenkilö:
anssi.kokkonen@agendadigital.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Agenda Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

React
Javascript
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Agenda Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Agenda Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Agenda Digital - Muita referenssejä

Agenda Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia