Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ylläpitopalveluilla painotalojen seisokkiajat saadaan minimoitua

ReferenssiCanorama toimii ProPrintin kokonaisvaltaisena painolaiteratkaisujen kumppanina. ProPrint luotti pitkäaikaiseen kumppaniinsa myös uusien painolaitteiden hankintaprosessin aikana. 

Menestyksekäs yhteistyö ProPrintin kanssa on jatkunut jo vuosikymmenen ajan ja ProPrint luottaa Canoramaan myös ylläpidossa ja laitehuolloissa. “On aika yleistä kilpailijoilla, joilla mekin olemme välillä käyneet, kun he ovat ulkoistaneet sen (ylläpidon) kolmannelle osapuolelle, ettei homma toimi ihan niin hyvin kuin Canoramalla, jolla kaikki on omissa käsissään”, Luhtala kuvailee.

Yhteistyön tärkeimmät liiketoimintahyödyt

  • Tuotanto on tehostunut ja laatu parantunut
  • Tuotannon kokonaiskustannukset ovat madaltuneet ja läpimenoajat lyhentyneet
  • Tuotannon seisokkiajat on saatu minimoitua

Canoraman vahvan toimialatuntemuksen vuoksi asiakasta voitiin konsultoida laajemmin myös liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta. Luhtala kehuukin myynnistä vastanneen Jouni Kerosen toimialatuntemuksen tuoneen erityistä hyötyä hankintaan. “Varsinkin, kun puhutaan näistä arkkipainokoneista -- Jouni tietää, mitä tuotannossa oikeasti tapahtuu, mitä kaikki myyjät eivät tavallisesti tunne”, Luhtala kertoo. “Canorama on pystynyt tuomaan tukea myös yleisesti painotoimintaamme”, hän lisää.

“Meidän tuotannon seisokit on saatu pudotettua dramaattisesti pienemmäksi, murto-osaan siitä, mitä ne ovat olleet aikaisemmin edellisen toimijan kanssa.”

Miten nämä näkyvät ProPrintin arjessa konkreettisesti? Miten painolaitteiden hankinta eteni ja miten Luhtala kuvailee Canoraman huoltoliiketoimintaa?

Lataa maksuton case-kuvaus ja lue koko menestystarina!

Suosittelija:

Canorama on tuttu ja luotettava kumppani. Tiesimme tarkkaan mitä saamme, ja kun (aikaisemmat) kokemukset ovat olleet hyviä, meidän ei tarvinnut kyseenalaistaa mitään. Canorama on oikea valinta yrityksille, jotka osaavat arvostaa sitä palvelun toimivuutta ja laskea arvon sille, että se oma tuotanto pyörii hyvin vaivattomasti ja saumattomasti. Ja ymmärtää myös sen, että kaikista parasta palvelua ei välttämättä halvimmalla saa, mutta sille rahalle saa vastinetta Canoraman kanssa.

Jesse Luhtala

Pinterest
Referenssin infoboxi
Canorama Oy logo

Tiedot

Tilaaja: ProPrint Oy
Ajankohta: 2006 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marko Ojaniemi

Lisätietoja

Yritysprofiili Canorama kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotanto

Toimialakokemus

Media

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Canorama kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Canorama - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Canorama - Muita referenssejä

Canorama - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia