Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ylivertainen digitaalinen asiakaskokemus parhaille ravintoloille

ReferenssiMiten Michelin-aloitusravintolan omistajat parantavat asiakaskokemustaan, kun ruoka, viinit, palvelu ja tunnelma ovat jo maailmankuuluja? No, parhaat eivät koskaan lakkaa innovoimasta ja parantamasta.

Asiakkaamme Muru-Dining Group on johtava suomalainen ravintolaryhmä, joka keskittyy parhaaseen laatuun ja elämykseen. Erinomaisuuden osoituksena yksi heidän ravintoloistaan ​​on saanut Michelin-tähden. Ylivoimaisesta kokemuksesta huolimatta Muru-Diningin omistajat haluavat jatkaa asiakaskokemuksen kehittämistä uudelle tasolle ja päättivät tehdä yhteistyötä Coredon kanssa rakentaakseen asiakkailleen digitaalisen asiakaskokemuksen, jossa ravintolat voivat palvella asiakkaita paremmin ennen varsinaista ravintolakäyntiä ja sen jälkeen.

Ravintola-ala on ollut hidas palveluidensa digitalisoinnissa ja suurin osa innovaatioista tukee tällä hetkellä muuta yrittäjää kuin itse ravintolan omistajaa. Halusimme muuttaa tämän ja Muru-Dining päätti ottaa digitaalisen kokemuksen omiin käsiinsä tietäen, että muutkin huippuravintolat ympäri maailmaa haluavat tehdä sen. Tämän tuloksena olemme yhdessä rakentaneet Prego Bookingin – SaaS-pohjaisen verkkoalustan premium-ravintoloihin.

Prego on moderni pilvipohjainen ravintoloiden toiminnanohjausjärjestelmä, jossa asiakkaat voivat varata pöytänsä verkossa ja ravintola voi hallita varauksia vaivattomasti. Kyllä, tiedämme, se ei ole innovaatio, koska nämä ratkaisut ovat jo markkinoilla. Mutta todellinen innovaatio on taustalla siinä, kuinka ravintola voi innovoida uusia tapoja palvella asiakkaitaan digitaalisissa kanavissa, kuinka he voivat toimia ravintolassaan tehokkaammin, kuinka he hyödyntävät modernia tekoälyä ymmärtääkseen paremmin omaa liiketoimintaansa, miten he voivat nyt helposti ennustaa tulevaisuutta, kuinka heistä tulee kansainvälinen korkealaatuisten ravintoloiden verkosto, ja mikä tärkeintä, he saavat takaisin asiakastietojen hallinnan, jolloin ravintola voi kommunikoida omien asiakkaidensa kanssa.

Tämä on projekti, jonka tavoitteena on muuttaa ja johtaa tapaa, jolla ravintola-ala voi hyödyntää digitaalisuutta. Tämä on projekti, joka tehdään parhailta ravintolanomistajilta muille. Tämä on SaaS-ratkaisu, joka tekee ravintolasta paremman. Tämä on paras ratkaisu.

Prego ja Coredo jatkavat pitkäaikaista kumppanuutta parantaen ratkaisua ja rakentamassa sitä kohti maailman parasta ravintola-alustaa maailman parhaille ravintoloille.

Suosittelija:

Samuil Angelov

Pinterest
Referenssin infoboxi
Coredo Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Muru-Dining Oy
Ajankohta: 2021 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Samuil Angelov

Lisätietoja

Yritysprofiili Coredo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Markkinointi
Myynti
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
It-omaisuuden hallinta
Ketterät menetelmät
Laadunvarmistus
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Teknologia

Amazon Web Services
Open source
Android
iOS
React
React Native
Javascript
PHP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Coredo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Coredo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Coredo - Muita referenssejä

Coredo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia