Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yliopiston Apteekki ottaa multi-cloud mallilla kaiken hyödyn irti pilvestä

Referenssi

Haaste

Kuluttajia ja terveydenhuollon organisaatioita valtakunnallisesti palvelevalla Yliopiston Apteekilla oli tarpeita useamman julkipilven hyödyntämiseen. Alusta asti multicloud-mallissa oli hyvä ottaa huomioon perusedellytykset onnistumiselle, jotka olivat kokonaisuuden johdonmukainen hallinta ja yhteiset toimintatavat. Yliopiston Apteekilla onneksi ymmärrettiin onnistumisen työkalut jo heti alkuvaiheessa, koska tiedossa oli tulevaisuudessa toteutuvat useat pilvihankkeet yhdessä eri sovellustoimittajien kanssa. 

Erinomaisesta asiakaspalvelustaan tunnetulle ja sitä jatkuvasti kehittävälle Yliopiston Apteekille oli luontevaa valita kokenut yritys jo alkuvaiheessa konsultoimaan ja auttamaan AWS, Azure ja GCP –infrastruktuurin kanssa, Governancen näkökulmasta ja luomaan yhteiset pelisäännöt toimijoille. Cloud2:den valinnan varmistuessa lähdettiin vahvistamaan Yliopiston Apteekin oman organisaation osaamista pilvipalveluista. 

Ratkaisu

Toimivaa multicloud-mallia rakennettiin Cloud2:den avulla ja sovellustoimittajien kanssa työskennellessä yhteiset pelisäännöt tukivat selkeää suuntaa pilvimatkassa. Yhdessä Cloud2 ja Yliopiston Apteekki löysivät parhaat toimintatavat ja näin pystyttiin parantamaan pilviympäristöjen yhtenäisyyttä. Kumppanina Cloud2 on ollut luotettava ja multicloud-ympäristöön tehdyt best practice –ratkaisut ovat olleet Yliopiston Apteekin mukaan järkeviä ja liiketoimintaa helpottavia, kun kaikki pilvet toimivat samanlailla läpilinjan eikä yllätyksiä tule.   

”Yhteistyö Cloud2:n kanssa on sujunut erinomaisesti. Onnistuneen yhteistyön ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme tavoitteiden mukaista sujuvaa ja helppoa asiointia. Panostamme voimakkaasti esimerkiksi verkkokaupan ja digipalveluiden kehittämiseen ja Yliopiston Apteekin asiakkaiden asiointi hoituu luotettavasti ja sujuvasti.”

— Lauri Hackman, Yliopiston Apteekki

Hyödyt

Yliopiston Apteekki on saanut kustannustehokkuutta, kustannusten läpinäkyvyyttä ja hallittua tietoturvaa Cloud2:den tekemien kehitysten ansiosta. Kokonaisuudesta kaikki mitä on haluttu automatisoida, on pystytty automatisoimaan. Automatisoinnin tuomat hyödyt näkyvät tehokkuuden nousuna ja usean pilven yhteinen toimintamalli helpottaa hallintaa.  

”Kehitämme jatkuvasti asiakkaiden asiointia apteekeissa, verkkokaupassa ja muissa palvelukanavissamme. Arvostamme yhteistyökumppaneita, jotka ajattelevat asiakkaan parasta ja panostavat yhtä paljon asiakaspalveluun kuin Yliopiston Apteekki.”

— Ville Vainio, Yliopiston Apteekki

Yritysinfo

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin 1300 henkilöä Suomessa ja Venäjällä. Yliopiston Apteekin tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yrityksen toiminta keskittyy kolmeen pääliiketoimintaan; apteekkiketjuun, verkkokauppaan ja terveydenhuollon palveluihin.  

Kysyttävää? Ota yhteyttä:

Saku Oksanen

+358 40 7447892 

saku.oksanen@cloud2.fi

Suosittelija:

”Kehitämme jatkuvasti asiakkaiden asiointia apteekeissa, verkkokaupassa ja muissa palvelukanavissamme. Arvostamme yhteistyökumppaneita, jotka ajattelevat asiakkaan parasta ja panostavat yhtä paljon asiakaspalveluun kuin Yliopiston Apteekki.”

Ville Vainio

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cloud2 Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Yliopiston Apteekki

Lisätietoja

Yritysprofiili Cloud2 kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Google
Microsoft
Linux

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

managed cloud
Multi-Cloud
Cloud
Cloud Governance
Cloud Landing Zone

Siirry yrityksen profiiliin Cloud2 kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cloud2 - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Cloud2 - Muita referenssejä

Cloud2 - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia