Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yli 200-vuotias pankki kääntyi NetNordicin puoleen, kun edessä oli konesalin modernisointi

Referenssi

ICT:llä on tärkeä rooli nykyään jokaisella alalla. Näin ajattelee myös Suomen vanhin pankki, Aktia. Pankkitoiminnan digitalisoituessa, Aktia haluaa pysyä kehityksen mukana. Yli 200-vuotias Aktia, iästään huolimatta, hoitaa liiketoimintaansa nykyaikaisesti – mm. Suomen uusinta peruspankkijärjestelmää hyödyntäen.

Aktia oli konesalin modernisoinnin edessä, kun ympäristön automaatioastetta haluttiin nostaa. Uudistuksille asetettiin kovat vaatimusket, sillä Aktian työntekijät ja asiakkaat olettavat palveluiden toimivan moitteettomasti kaikkina vuorokauden aikoina. Näin Aktia kääntyi NetNordicin puoleen.

Testien kautta toteutukseen

Aktian asiantuntijat suorittivat perusteelliset taustatutkimukset ja päätyivät valitsemaan testeihin ainoastaan markkinoiden parhaimmat teknologiat. Kaikille suoritettiin proof-of-concept -testaukset erikseen. Tätä kautta testivoittaja Nutanix valikoitui virtualisointiympäristöjen uudeksi ratkaisuksi. 

“Päädyimme Nutanixiin, koska koimme, että sitä on helppo käyttää ja ylläpitää. Pystymme itse huolehtimaan järjestelmän päivityksistä helposti ja näemme yhdestä hallintaliittymästä koko järjestelmän tilan. Pystymme myös saman hallintaliittymän kautta tekemään lähes kaikki operaatiot, mitä järjestelmälle tulee tehdä” Jarkko Ståhle, Aktian Technical Operations lead, lisää.

Varmistuksissa päädyttiin Rubrikiin, myös toiminnallisten testauksien jälkeen.

“Päädyimme Rubrikiin, koska koimme, että sitä on helppo ylläpitää, käyttää ja laajentaa vastaamaan meidän tulevaisuuden tarpeitamme” Stråhle kertoo.

NetNordic kumppaniksi

Toimittajaehdokkaaksi NetNordic päätyi alun perin hyvän kumppanimielikuvan kautta. Lopulta valinta olikin helppo – NetNordicin asiantuntijoiden vahva asiantuntemus ja sertifoinnit valituissa teknologioissa olivat ratkaisevia.

”Valitsimme NetNordicin koska heillä oli tarjota kovia asiantuntijoita käyttöömme ja runsaasti osaamista valitsemiemme teknologioiden osalta” Stråhle summaa.

NetNordic oli mukana avainasemassa aivan projektin alkumetreiltä asti. NetNordicin asiantuntijat toimivat mukana suunnittelussa, projektijohdossa kuin toteutuksessakin yhdessä Aktian omien asiantuntijoiden kanssa. NetNordic tuki myös teknisen kokonaisuuden kehittämisessä.

“Yhteistyö sujui kokonaisuudessaan hyvin ja tuntui, että NetNordicin asiantuntijat ja meidän asiantuntijamme täydensivät toisiaan hyvin projektin aikana” Stråhle kertoo

Suosittelija:

”Valitsimme NetNordicin koska heillä oli tarjota kovia asiantuntijoita käyttöömme ja runsaasti osaamista valitsemiemme teknologioiden osalta”

Jarkko Ståhle, Aktian Technical Operations lead

Pinterest
Referenssin infoboxi
NetNordic Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Aktia

Lisätietoja

Yritysprofiili NetNordic Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

It-omaisuuden hallinta
Konesalipalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin NetNordic Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

NetNordic Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

NetNordic Finland - Muita referenssejä

NetNordic Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia