Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yleiskaavan tietomallityö Tampereella

Referenssi

Tuotimme yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa yleiskaavan digitalisoidun tietomallin vuosina 2017-2018, jonka tarkoituksena on helpottaa maankäyttötiedon ja maankäytön kokonaisprosessin sujuvuutta. Tietomalli rakennettiin vastaamaan EU:n INSPIRE-vaatimuksia maankäyttötietojen kansainväliseen tarkasteluun. Työn tulokset ovat avoimesti saatavilla GitHub-ohjelmavaraston kautta. Järjestimme myös Tampereen yleiskaavoittajille tietomallin koulutus- ja esittelytilaisuuden, jossa testasimme yleiskaavoituksen henkilöstöllä tietomallia QGIS-ohjelmistolla. Hanke toteutettiin KIRA-digihankkeessa. Tietomallia lähdettiin viemään eteenpäin kaupungin prosessien läpikäynnin pohjalta. Tämän jälkeen toteutettiin erillisessä hankkeessa QGIS työtila tietomallin hyödyntämistä varten.

Suosittelija:

Yleiskaava on maankäytön ohjausvälineenä muuttunut Tampereella aikaisempaa strategisemmaksi, mikä tarkoittaa, että yleiskaavan ajantasaisuudella on myös suuri merkitys. Valtuustokausittain päivittyvän yleiskaavan tietomäärän mutta myös eri vaiheissa olevien kaavojen hallitsemiseen tarvitaan uudenlaisia ratkaisuja, joiden löytämiseen on ollut hyvä saada ajattelua myös oman laatikon ulkopuolelta. Gispo on auttanut Tampereen yleiskaavan tietomallin kehitystyössä erityisesti paikkatiedon moninaisen hallinnan ja INSPIRE -vaatimusten erityisosaajana.

Pia Hastio, Yleiskaavapäällikkö, Tampere

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gispo Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tampereen kaupunki
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Pia Hastio

Lisätietoja

Yritysprofiili Gispo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö

Omat tagit

QGIS
PostGIS
Inspire
Kaavoitus
tietomalli

Siirry yrityksen profiiliin Gispo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gispo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Gispo - Muita referenssejä

Gispo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia