Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yle Drupal Distro

Referenssi

Yle on pitkään ollut yksi Suomen aktiivisimmista Drupalin käyttäjistä. Kun Ylen ruotsinkielinen yksikkö halusi vuonna 2011 lähteä uudistamaan internetjournalisminsa alustaa ja prosesseja, syntyi osana projektia yleinen Drupal-asennus, joka otettiin käyttöön myös suomenkielisellä puolella.

Mitä teimme?
Druid on ollut yksi Ylen Drupal-luottokumppaneista perustamisestamme asti ja olemme tehneet töitä niin suomen- kuin ruotsinkielisellekin puolelle tiimikoon vaihdellessa asiakkaan kulloisenkin tarpeen mukaan.

Ruotsinkielisen puolen SYND-alusta (Svenska Yles nya Drupal-plattform) jakautui vuonna 2013 suomenkielisen puolen FYND:iksi ja molempien alustojen jakamiksi komponenteiksi YDD (Yle Drupal Distro). Druid on ollut keväästä 2013 aktiivisesti mukana rakentamassa kaikkia kolmea sovellusta.

Tulokset
Rakennetulle alustalle siirrettiin useita sekä suomen- että ruotsinkielisiä sivustoja mukaan lukien Yleisradion yhtiötietosivusto. Keskittämisellä Yle pystyi karsimaan ylläpidettävien järjestelmien määrää ja kehityksen painopiste voitiin keskittää yhteiseen alustaan. Drupaliin panostaminen on myös tuonut Ylen aktiiviseksi osaksi kansainvälistä yhteisöä.

Esimerkkejä alustalla toteutetuista aihesivuista ovat mm. Docventuresin sivusto, Ylen yhtiötietosivusto ja Elävän arkiston sivusto.

Kehitystiimimme kädenjäljen näette varsinaisten palveluiden lisäksi myös Ylen Three Years of Yle Drupal Distro -videossa, joka kuvaa Ylen Drupal-alustan kehittymistä kolmen vuoden ajalta.

Suosittelija:

“Druidin kehittäjät ovat olleet korvaamaton apu Ylen verkkopalveluiden rakentamisessa. Vuosien yhteistyön aikana Druid on osoittautunut joustavaksi ja osaavaksi kumppaniksi.”

Kristoffer "Yle" Söderlund, teknisk producent

Pinterest
Referenssin infoboxi
Druid Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Yleisradio
Ajankohta: 2013 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Druid kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Ketterät menetelmät
Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Media

Teknologia

Drupal
Open source
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Druid kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Druid - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Druid - Muita referenssejä

Druid - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

TOP20 katsotuimmat tv-ohjelmat - Uutisten ja ajankohtaisohjelmien suosio kasvoi vuonna 2020
Kiinnostaako digimarkkinointi, lohkoketjut, ketterät menetelmät tai koodaus? Listasimme it-alan verkkokursseja keväällä 2021
Maaliskuussa käynnistyy mentorointiohjelma teknologiasta kiinnostuneille nuorille – mukaan voivat hakea 15-25-vuotiaat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia