Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yksinkertainen järjestelmä, joka vastaa suuriin käyttötarpeisiin

Referenssi

Ikkuna- ja oviremontteihin erikoistunut Pokas Oy yllättyi kuinka tehokas Easoftin järjestelmä on. Sen avulla yritys on parantanut asiakashallintaa ja tilausprosesseja.

 

Pokas Oy on yksityisasiakkaita palveleva ikkuna- ja oviremontteihin erikoistunut yritys. Kun heillä oli tarve helppokäyttöiselle toiminnanohjausjärjestelmälle, he kääntyivät Easoftin puoleen.

 

“Käytössämme oli jo toiminnanohjausjärjestelmä, mutta sen muokkaaminen nykyisiin tarpeisiimme sopivaksi olisi vaatinut isoja muutoksia ja tullut kalliiksi. Suurimpia ongelmia siinä olivat tarjouslaskennan monimutkaisuus ja koko järjestelmän raskas koneisto”, kertoo Timo Peltomäki Pokas Oy:stä.

 

“Tarvitsimme selkeän ja yksinkertaisen järjestelmän, jolla voisi laskea asiakkaalle nopeasti tarjouksen ja tilata tavarat sen tietojen perusteella. Halusimme järjestelmän sisältävän myös kontaktointiominaisuuden, jonka avulla asiakkaaseen voidaan ottaa yhteyttä ja merkitä samalla muistiin kaikki asiakassuhteeseen liittyvät tiedot ja toimenpiteet.”

Ominaisuudet räätälöity vastaamaan juuri kyseisen asiakkaan tarpeita

 

Pokas Oy päätti otta Easoftin käyttöön joulukuussa 2014 ja sen jälkeen siitä on haluttu pitää kiinni.

 

“Päädyimme Easoftiin, koska se on yksinkertainen mutta erittäin kattava järjestelmä. Se on myös edullinen suhteessa siihen, kuinka monipuolisen toiminnan se mahdollistaa. Lisäksi järjestelmään saa erityisominaisuuksia, jotka mahdollistavat nopean kasvun yrityksellemme”, Timo perustelee.

 

“Yhteistyö on lähtenyt käyntiin erinomaisen hyvin. Aluksi kävimme yhdessä läpi järjestelmään liittyvät tarpeemme ja saimme rakennettua käyttöömme tärkeimmät ominaisuudet: asiakashankinnan, tarjouslaskennan, tavaratilaukset, työmaan luovutuksen ja laskutuksen sekä kotitalousvähennykseen liittyvät toimenpiteet.”

 

Kuukauden valmistelun jälkeen Easoft-järjestelmä voitiin ottaa käyttöön koko yrityksessä. Käyttöönotto sujui hyvin, ja Easoftilta on saatu tarvittaessa apua.

 

“Reagointi ongelmatilanteissa on ollut erittäin nopeaa. Toiminnallisten häiriöiden ilmetessä Easoft on reagoinut välittömästi ja korjannut viat muutaman tunnin kuluessa”, Timo sanoo.

Laatua asiakashallintaan ja sujuvuutta arkeen

 

Easoft-järjestelmä on vastannut Pokasilla juuri halutunlaisesti asiakaskontaktien hallintaan.

 

“Järjestelmästä voidaan määrittää, milloin asiakkaaseen ollaan yhteydessä – tai mitä muita toimenpiteitä asiakkaalle halutaankin määritellä. Soittopyynnöt asiakkaille tulevat oikealle henkilölle soitettavaksi, mikä on tuonut suunnattoman avun asiakkuuksien hallintaan ja mahdollistanut meille entistäkin paremman asiakkaistamme huolehtimisen”, Timo kertoo.

 

Lisäksi Easoft-järjestelmä on helpottanut päivittäistä arkea Pokasilla monin muin tavoin.

 

“Näemme järjestelmästä reaaliajassa kullekin asiakkaalle tehdyt toimenpiteet, mikä helpottaa huomattavasti asiakastilausten hallintaa. Kaikki yrityksen toiminnot voidaan hoitaa sähköisesti tavaratilausten lähettämistä myöten. Tärkein Easoft-järjestelmän hyöty on kuitenkin ollut tilaus- ja laskutusprosessin nopeuttaminen sekä tietojen vieminen helposti kirjanpitoon asti”, Timo tiivistää.

“Suosittelen Easoft-toiminnanohjausjärjestelmää lämpimästi. Se on erittäin selkeä ja yksinkertainen järjestelmä, joka kykenee silti vastaamaan suuriinkin vaatimuksiin ja käyttötarpeisiin. Omien kokemustemme perusteella suosittelisin sitä erityisesti suoramyyntiin erikoistuneille yrityksille, joilla on suuri määrä kuluttaja-asiakkaita.”

Suosittelija:

Suosittelen Easoft-toiminnanohjausjärjestelmää lämpimästi. Se on erittäin selkeä ja yksinkertainen järjestelmä, joka kykenee silti vastaamaan suuriinkin vaatimuksiin ja käyttötarpeisiin. Omien kokemustemme perusteella suosittelisin sitä erityisesti suoramyyntiin erikoistuneille yrityksille, joilla on suuri määrä kuluttaja-asiakkaita

Pokas Oy, Timo Peltomäki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Easoft logo

Tiedot

Tilaaja: Pokas Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Easoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Easoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Easoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Easoft - Muita referenssejä

Easoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia