Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ykkösvärin tilausjärjestelmä räätälöitiin Ferppiin

BloggausFerppi on ohjelmisto, jolla hoidetaan yrityksen laskutus ja tuotanto. Ferppi tarjoaa myös ohjelmallisen rajapinnan, APIn, jonka avulla voimme räätälöidä asiakkaiden tarpeisiin ominaisuuksia, joita Ferpissä ei vielä ole.

Ykkösväri on tunnettu suomalainen maalialan yritys, joka halusi järjestelmän, jonka kautta heidän asiakkaansa voivat tehdä tilauksia itse. Karu Software rakensi Ykkösvärille soveltuvan ratkaisun hyödyntäen Ferppiä taustajärjestelmänä. Näin syntyi Ykköstilaus, joka on brändätty Ykkösvärin toiveiden mukaisesti ja sen kautta voivat asiakkaat tehdä tilauksia Ykkösvärille selaimen kautta itse. Tilaukset siirtyvät Ykköstilaus-ohjelman kautta Ferppiin, josta Ykkösväri voi hoitaa ne eteenpäin asiakkaalle

Ferppi on alusta, jonka kautta yrityksen toimintaa voidaa tehostaa ja automatisoida

Ferppi on siis alusta, jonka päälle yritysten toiminta voidaan luotettavasti rakentaa. Ferppi itsessään tarjoaa monipuoliset ja helpot toiminnallisuudet yrityksen jokapäiväiseen pyörittämiseen: myynnin, tuotannon, varastonhallinnan ja tuntikirjaukset. Lisäksi kun yritysten yksilölliset tarpeet nousevat esiin, voidaan ne hoitaa myös Ferpin kautta räätälöimällä asiakkaalle sopiva ratkaisu.

Vain taivas on rajana mitä Ferpin rajapinnan käyttö mahdollistaa. Ferpin kylkeen voidaan rakentaa mobiilisovelluksia eri toimintoja varten, se voidaan liittää verkkokaupan taustajärjestelmäksi jne. Yhden alustan avulla päästään tilanteeseen, että tietoja ei tarvitse kopioida eri paikkoihin. Sen sijaan samaa tietoa voidaan käyttää suoraan, jolloin tiedot ovat aina ajan tasalla ja oikeita.

Pinterest
Fikuro Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fikuro kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Kauppa
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

ERP
alusta
Toiminnanohjaus
toiminnanohjausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Fikuro kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fikuro - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Fikuro - Muita referenssejä

Fikuro - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia