Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

YIT Oyj: Pohjoismaiden suurin startupien kokeiluympäristö

Referenssi

Maria Campus laajenee 2020-luvulla Pohjoismaiden suurimmaksi kasvuyrityskeskukseksi. Olemme olleet mukana suunnittelemassa kampuksen toimintakonseptia sekä luomme kampuksesta kokeiluympäristöä.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen kaupunkikehittäjä ja rakennusyhtiö. Yrityksen tavoitteena on luoda entistä kestävämpiä, toimivampia ja vetovoimaisempia kaupunkeja ja elinympäristöjä. YIT kehittää ja rakentaa asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita.

Helsingin kaupunki järjesti vuonna 2018 kilpailun, jossa etsittiin konseptia entisen Marian sairaalan alueen kasvuyrityskampuksen laajentamiselle sekä konsortiota, joka voi vastata hankkeen toteutuksesta. YIT:n kaupunkikehitys tarttui kilpailuun ja keräsi Industryhackin avulla konsortion, johon kuuluivat mm. Keva, Siemens, KONE, Slush, Nokia ja Aalto-yliopisto.

Yhteistyömme

Industryhack auttoi YIT:tä kehittämään toimintakonseptia. Osallistuimme suunnittelukokouksiin, suunnittelimme kampuksen toimintakonseptia kuvaavat osuudet ja keräsimme mukaan olennaisia yhteistyökumppaneita kasvuyritysekosysteemistä. Osallistuimme myös työn esittelyyn kilpailun tuomaristolle.

Toimintakonseptiin kuului prosenttiperiaate, jonka ideoimme. Koko hankkeen budjetista 1% kohdistetaan innovatiivisiin hankintoihin kasvuyrityksiltä. Tämä tarkoittaa useiden miljoonien eurojen kohdistamista innovatiivisiin ratkaisuihin. Samalla kasvuyrityskampuksesta luodaan kokeiluympäristö uusille kestävän kaupunkiympäristön innovaatioille. Industryhack on vastannut tämän toimintamallin kehittämisestä, suunnittelusta ja käynnistämisestä.

Yhteistyön tulokset

Konsortiomme ehdotus voitti kilpailun ja lopullinen suunnitelma Marian kasvuyrityskampuksen laajennuksesta on hyväksytty Helsingin kaupunginvaltuustossa loppuvuodesta 2020. Rakentamisen odotetaan alkavan vuoden 2022 aikana. Kokeiluympäristö tulee käynnistymään samalla.

Havainnekuvat AOR Arkkitehdit

Pinterest
Referenssin infoboxi
Industryhack logo

Tiedot

Tilaaja: YIT Oyj
Ajankohta: 2019 - 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili Industryhack kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Omat tagit

kumppaniohjelma

Siirry yrityksen profiiliin Industryhack kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Industryhack - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Industryhack - Muita referenssejä

Industryhack - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia