Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yhteyksien ja automaation tulevaisuus esillä Boomin digitapahtumassa: Vielä ehdit ilmoittautua

BloggausBoomi, johtava älykkäiden yhteyksien ja automaation kehittäjä, järjestää keskiviikkona 10. marraskuuta 2021 globaalin digitaalisen Out of This World -konferenssin. Tapahtuma alkaa klo 18 Suomen aikaa ja sen ilmoittautumiset ovat nyt auki.

Out of This World -konferenssissa Boomi esittelee, miten yritykset voivat purkaa datasiilonsa ja saada datastaan kaiken irti. Näin yritykset voivat myös kehittyä ketterämmiksi ja saavuttaa parempia tuloksia nopeammin. Osallistujat kohtaavat tapahtumassa maailman innovatiivisimpiin kuuluvien yritysten edustajia ja kuulevat, kuinka älykkäät yhteydet ja automaation hyödyntäminen on näitä yrityksiä muuttanut.

"Viimeiset 18 kuukautta ovat muuttaneet ratkaisevasti yritysten toimintaa. Out of This World tarjoaa mahdollisuuden kerääntyä yhteen ja keskustella tässä ja nyt trendeistä, jotka muovaavat liiketoimintaa tulevaisuudessa", toteaa Jari Jokimäki, Account Executive, Boomi.

Konferenssissa on tarjolla neljä aihekokonaisuutta, joissa perehdytään eri näkökulmista siihen, miten yritykset voivat kehittää liiketoimintaansa:

Aihe 1: Digitalisaation ja hybridityöskentelyn uusi aikakausi

Olemmeko matkalla pandemian jälkeiseen, uudenlaiseen digitalisaation vaiheeseen? Digitalisaation ensimmäisessä vaiheessa oli kyse asiakaskokemuksen parantamisesta, datakeskeisestä ajattelusta ja pilveen siirtymisestä. Digitalisation seuraavaa vaihetta taas tulevat ajamaan esimerkiksi hyrbidityöskentely, proaktiivinen tiedonhallinta, sisäänrakennettu AI sekä tehokkaasti hyödynnettävät low-code-alustat. Tässä aiheessa osallistujat kuulevat lisää kolmesta eri tiestä kohti uutta digitalisaation vaihetta.

Aihe 2: Boomi käyttöön 15 minuutissa 

Uuden integraatioalustan arviointi, käyttöönotto ja hyötyjen todentaminen vie perinteisesti paljon aikaa. Mutta entä jos kaiken tämän voisikin saavuttaa 15 minuutissa. Tässä aiheessa osallistujat oppivat luomaan Boomi-tilin, jonka kautta avautuu täysi pääsy Boomin AtomSphere-alustaan, sekä rakentamaan automaatioita, jotka ovat hyödynnettävissä läpi koko liiketoiminnan.

Aihe 3: Ryhdy IT-sankariksi – Paranna integraatioiden läpinäkyvyyttä

Tehokas ja automatisoitu integraatioiden valvonta on avain ongelmien nopeaan ratkaisemiseen. Tässä aiheessa yritykset jakavat kokemuksiaan Boomin tapahtumadata-ominaisuuksien liittämisestä organisaationsa valmiisiin monitorointityökaluihin.

Aihe 4: "Go Boomi It" -sanonta kuvaa monien yritysten luomia hybridi- ja monipilvi-integraatioita

Yritykset käyttävät yhä enemmän erilaisten infrastruktuuriratkaisujen yhdistelmiä. Tässä aiheessa pureudutaan siihen, miten hajallaan olevien palvelujen muodostamiin kokonaisuuksiin voidaan tuoda hallintaa ja yksinkertaisuutta. Tarkastelussa on useita innovatioita sekä Boomin Atom runtime, joka parantaa toiminnan nopeutta ja joustavuutta.

Ilmoittaudu mukaan Out of This World -tapahtumaan täältä

Lisää resursseja

Tietoa Boomista

Boomi yhdistää hetkessä kaiken pilvinatiivilla, yhtenäisellä, avoimella ja älykkäällä alustallaan. Boomin integraatioalusta (iPaaS) on jo yli 15 000 asiakkaan luotettu ratkaisu nopeutensa, helppokäyttöisyytensä ja matalan omistuskustannuksensa (TCO) ansiosta. Boomin visio älykkään datankäytön vauhdittamisen pioneerina on auttaa asiakkaita löytämään ja hallitsemaan dataansa helposti sekä nopeasti. Samalla Boomi yhdistää sovellukset, prosessit ja ihmiset parempien lopputulosten saavuttamiseksi. Lisätietoa osoitteessa http://www.boomi.com.

Lisätietoa:

OSG Viestintä, boomi@osg.fi 

Elisabeth Due, Discus Communications, due@discus-communications.dk

Pinterest
Boomi logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Boomi kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Boomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Boomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Boomi - Muita referenssejä

Boomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia