Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yhteistyötä ja kumppanuuksia

BloggausKumppanuudet IT-alalla eivät ole mikään uusi keksintö. Kumppanuuksien ja yhteistyön muodot vain vaihtelevat. Pienemmille IT-alan yrityksille voi olla jopa elintärkeää kumppanoitua toisten yritysten kanssa, jotta ne voisivat paremmin vastata esimerkiksi isompien tarjouspyyntöjen asettamiin vaatimuksiin. Kumppanoitumalla muiden kanssa pienestäkin voi tulla iso.

IT-alalla yhdessä tekeminen on luontevaa myös ilman virallisia kumppanuuksia. Avointa lähdekoodia kehitetään yhteistyössä ja tulokset ovat niin ikään kaikkien hyödynnettävissä. Kun kehitystyöhön osallistuu iso joukko alan ammattilaisia, eteneminen on nopeaa ja virheitä pystytään korjaamaan tehokkaasti. Jonkun toisen tekemää on paljon helpompi parannella, kuin lähteä itse tekemään nollasta.

Myös TIVIAlla on pitkät perinteet yhdessä tekemisestä. Verkostojen tarjoaminen digitaalisemman Suomen parhaaksi lukee jo TIVIAn missiossakin. Tuomme yhteen osaamisen niin alueyhdistyksistämme kuin teemayhdistyksistämme ja pyrimme luomaan parhaat mahdolliset puitteet hyvien ideoiden edistämiseen. Hieno esimerkki yhteisön tuottamasta osaamisesta on ICT Leaders Finlandin pian julkaistava CIO Agenda 2020+ -kirja, jota yhdistys on kirjoittanut joukkoistamalla innostaen mukaan lähes sata tietohallinnon johtamisen ammattilaista.

Olemme toimineet IT-alan äänitorvena jo pian seitsemänkymmenen vuoden ajan. Tässä ajassa on käynyt hyvin selväksi, että isosta yhteisöstä löytyy helpommin vaikuttavaa osaamista, painavaa sanottavaa ja uskottavuutta kuin yksin tehtäessä. Tästä syystä lanseerasimme uuden jäsenyysmuodon, kumppanuuden, yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat ajaa suomalaista IT-alaa eteenpäin yhteisvoimin.

Toivotamme sinutkin tervetulleeksi mukaan edistämään digitaalisempaa Suomea!

Tiina Riutta

Tiina Riutta

liiketoimintajohtaja, TIVIA

Twitter | LinkedIn


TIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy myös osana painettua Tivi-lehteä.

TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia