Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yhteiskuntavastuu Nordealla

Bloggaus

Edistämme taloustaitoja ja tuemme yrittäjyyttä

 

Olemme Pohjoismaiden suurin pankki ja Euroopankin tasolla yksi suurimmista. Tiedämme, että tämä asema tuo mukanaan valtavan vastuun. Se on kuitenkin myös erinomainen mahdollisuus saada aikaan positiivisia muutoksia yhteiskunnassa.

 

Kun keskitymme hankkeisiin, joissa nordealaiset pääsevät hyödyntämään omaa erityisosaamistaan, voimme aidosti vaikuttaa asioihin. Autamme ihmisiä kehittämään talous- ja digitaitojaan ja tuemme yrittäjyyttä sekä omien hankkeidemme että kumppanuuksiemme kautta. Asiantuntijuutemme ja syvällisen taloustietämyksemme jakaminen on meidän tapamme tukea ympärillämme olevia yhteisöjä.

Lisäksi vapaaehtoistyön kautta tapahtuva vuorovaikutus paikallisten yhteisöjen kanssa auttaa meitä kehittymään entistäkin paremmaksi pankiksi.

 

Jaamme osaamistamme

 

Me Nordeassa tiedämme, että hyvät taloustaidot auttavat menestymään elämässä. Tiedämme myös, että yrittäjillä on tärkeä rooli innovaatioiden ja kasvun edistämisessä sekä työpaikkojen luomisessa. Siksi järjestämme talous- ja digitaitoja edistäviä koulutuksia ja tuemme yrittäjyyttä yhteiskuntavastuuhankkeiden ja sponsoroitujen kumppanuuksien kautta. Näin voimme vaikuttaa positiivisesti paikallisiin yhteisöihin.

 

Oppilaitosyhteistyö ja nuorten talousosaaminen

 

Järjestämme oppilaitoksille talousoppitunteja vuorovaikutteisesti. Oppitunneilla tutustutaan oman talouden hoitoon, säästämiseen ja sijoittamiseen. Jo yli 6 000 oppilasta ympäri Suomea on osallistunut näille oppitunneille. 

 

Taloussankaripeli

 

Marraskuussa 2018 Nordea lanseerasi yhdessä TAT (Talous ja Nuoret) ja Pörssisäätiön kanssa talousopetuksen tueksi Taloussankari-mobiilipelin, jota voidaan käyttää esimerkiksi opettajavetoisesti oppitunneilla tai erilaisissa tapahtumissa.

Taloussankari opettaa nuorelle oman talouden hallintaa, säästämistä ja sijoittamista sekä toimii myös hyvin kielten opetuksessa (SE, EN, FI). Se on suunnattu noin 13–17-vuotiaille ja on maksutta kaikkien pelaajien käytössä. Taloussankari toimii kaikilla laitteilla, mikä mahdollistaa kaikkien osallistumisen peliin.

Taloussankari -peliä on pelattu jo lähes 100 000 kertaa. Pelissä nuori oppii oman talouden hallintaa, säästämistä ja sijoittamista. 

 

Taloussankarikilpailu

 

Taloussankaripeliin pohjautuen järjestetään vuosittain Taloussankari-joukkuekilpailu, joka on suunnattu 8. luokkalaisille. Seuraava Taloussankari -kilpailu järjestetään 5.5.2022. Kilpailu toteutetaan Nordea Campuksella Helsingissä.

 

TET työelämään tutustuminen

 

Olemme järjestäneet nuorten TET-jaksoja etänä Teamsin välityksellä syksystä 2020 alkaen, ja ne ovat osoittautuneet suosituiksi: ”Tämä oli paras TET, ja opin tästä paljon uutta raha-asioista, taloudesta ja muusta tärkeästä.” kertoo etäTET jaksolle osallistunut oppilas. 

TET- jakson aikana nuoret työskentelevät tiimeinä eri talousaiheisten tehtävien parissa sekä oppivat hyödyllisiä taitoja yrittäjyydestä ja työnhausta tulevaisuutta varten. 

 

Senioreiden digiopastus - opastamme vuosittain yli 10 000 senioria digitaalisten palveluiden käytössä

 

Tulevaisuudessa digitaalisten talouslukutaitojen hallinta korostuu entisestään. Digitaalisten palveluiden käyttöopastuksella parannamme ikäihmisten valmiuksia ja turvallisuutta yhä digitalisoituvassa yhteiskunnassa.

 

Haluatko tutustua lisää meidän yhteiskuntavastuutoimintaan? Linkki: https://www.nordea.com/fi/tietoa-meista/nordea-yhteiskunnassa/yhteiskuntavastuutoiminta

Pinterest
Nordea logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nordea kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

yhteiskuntavastuu
rahoitus
talous
Taloushallinta
pankki
vapaaehtoistoiminta
yhteiskunta
talousosaaminen

Siirry yrityksen profiiliin Nordea kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nordea - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nordea - Muita referenssejä

Nordea - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia