Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yhteinen tavoite Säteilyturvakeskuksen toiminnan kehittämisessä

ReferenssiSäteilyturvakeskuksen toiminnassa tietotekniikka on kriittisessä asemassa. Cinian avulla ICT:n toiminta ja laatu ovat parantuneet ja tehostuneet. Toimintaa on myös kehitetty jatkuvasti yhdessä. ”Kriittiset järjestelmämme ovat jatkuvassa seurannassa ja siten olemme minimoineet riskejä. Meillä on Cinian kanssa yhteinen tavoite kehittää järjestelmien mittaamista ja ICT:n toimintaa,” Teemu Anttila, Säteilyturvakeskuksen CIO kertoo.


Näin Säteilyturvakeskus hyötyy:
• STUK:n toiminta ja laatu ovat parantuneet
• ICT-palveluntarjoajien palvelutaso ja yhteistyö toimittajien kanssa on parantunut
• Kriittisten järjestelmien suorituskykyä valvotaan kustannustehokkaasti
• Proaktiivisella valvonnalla on ehkäisty ongelmia ja vältytty isoilta riskeiltä
• Selkeä faktatieto on auttanut IT:n ja liiketoiminnan välistä keskustelua

Säteilyturvakeskukselle (STUK) tietotekniikka ja erityisesti tietoverkot ovat kriittisiä. Tieto ja tiedonhallinta ovat mukana kaikessa toiminnassa. Cinian ja STUK:n yhteistyö on jatkunut jo vuosia ja ICT:n toimintavarmuus turvataan Cinian avulla. Valvonnan piirissä on tietoverkon lisäksi STUK:n kriittisiksi luokitellut tietojärjestelmät, kuten asian- ja dokumentinhallintajärjestelmä (Saha), sähköposti, ERP ja valmiusjärjestelmä.
”Meille on tärkeää, että kriittisten järjestelmien suorituskykyä seurataan jatkuvasti. Näin tiedämme ovatko järjestelmät toiminnassa ja etenkin saamme heti tiedon, jos joku ei toimi. Toisena elementtinä on kuukausittainen raportointi, jonka avulla seuraamme kuinka paljon käyttökatkoksia on ollut ja miten ne ovat vaikuttaneet liiketoimintaan,” kertoo STUK:n CIO Teemu Anttila.

”Yleisesti ottaen hyödyt ovat olleet mitattavissa sekä rahassa että toiminnan ja laadun parantumisessa. Proaktiivisella valvonnalla on ehkäisty ongelmia. Meillä on kyky varautua riskeihin Cinian palvelun ansiosta,” Anttila sanoo ja jatkaa: ”Valvontapalvelu on meille kriittisiä toimintoja omaavalle, turvallisuustoimintaa tekevälle organisaatiolle keino kehittää kustannustehokkuutta.”

Cinian palvelun avulla myös yhteistyö ICT-palvelutarjoajien kanssa on parantunut. ”Olemme voineet osoittaa yhteistyökumppaneillemme todellisen suorituskyvyn valvonnasta saadun tiedon avulla. Tämän kiistattoman ja luotettavan tiedon avulla on voitu kehittää sopimuksia. Palveluntarjoajat ovat suhtautuneet asiaan hyvin ja palvelutaso on parantunut. Tuo myös kustannustehokkuutta, kun saamme käytettävyysajat oikeiksi emmekä maksa ylipalvelusta,” Anttila kehuu.

Valvonnasta saatu mittaustieto on parantanut IT:n ja liiketoiminnan yhteistyötä. ”Faktat tuovat selkeyttä liiketoiminnan ja IT:n väliseen keskusteluun. Mittaustiedon avulla voimme osoittaa onko esimerkiksi jokin järjestelmä ollut toiminnassa, jos toimintaa on epäilty. IT:n ja liiketoiminnan välisessä yhteistyössä on toki vielä kehitettävää erityisesti siinä, kuinka vielä paremmin osoitetaan ICT:n arvo liiketoiminnalle. Tähän liittyen meillä on vireillä prosessien arvon mittaamista koskeva kehitysprojekti,” Anttila kertoo.

Suosittelija:

Palvelu on laajentunut vuosien mittaan ja toimintaa on kehitetty yhteistyössä. Meillä on Cinian kanssa yhteinen tavoite ja yhteiset intressit kehittää järjestelmien mittaamista, saada suorituskyvystä tietoa ja kehittää ICT:n toimintaa.

Teemu Anttila, CIO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cinia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: STUK - Säteilyturvakeskus
Ajankohta: 2005 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Max Bernoulli

Lisätietoja

Yritysprofiili Cinia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto

Teknologia

Open source
Angular
Node.js
React
Javascript
Python
Linux

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

datakeskuksen ympäristöolosuhteiden valvonta
etävalvonta
mittaus ja valvonta
omavalvonta
Palvelimien valvonta
Valvonta
automatic monitoring
etämonitorointi
monitoring
monitorointi
Performance Monitor
hälytykset
valvontapalvelu
verkkolaitevalvonta
sovellusvalvonta

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cinia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinia - Muita referenssejä

Cinia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia